Verzendlijsten & e-mailberichten

Schrijf gratis in om Agfa’s persberichten per e-mail te ontvangen of om per e-mail verwittigd te worden wanneer er informatie voor beleggers op Agfa’s website werd toegevoegd of aangepast. Als u dit formulier invult, wordt uw naam toegevoegd aan onze verzendlijst. U kan uiteraard steeds weer uitschrijven. Lees ook Agfa's privacybeleid. Zo komt u te weten hoe wij omgaan met de door u verstrekte persoonlijke informatie.

Velden met een * zijn verplicht.


Naam*
Voornaam
 
Bedrijf*
 
Straat & nummer*
Postcode & stad*
Land:*
E-mailadres:*
 
Functie*


Verslagen & Persberichten

Ik wil (per e-mail) de volgende informatie ontvangen:

    UK NL FR DE IT ES
Agfa Corporate/Financiële persberichten          
Agfa Graphics persberichten  
Agfa HealthCare persberichten            
Agfa Specialty Products persberichten            

Als een persbericht om een bepaalde reden niet in de door u gekozen taal beschikbaar is, krijgt u de Engelse versie toegestuurd.


Klik hier om Agfa’s jaarverslagen (beschikbaar in het Engels en Nederlands) of duurzaamheidsverslagen (beschikbaar in het Engels) van Agfa’s Investor Relations-website te downloaden.

E-mailberichten

  Verwittig mij per e-mail wanneer de informatie op Agfa’s website voor beleggers aangepast werd (bv. publicatie jaarverslag, financiële kalender, informatie over de aandeelhoudersvergadering, …)
Gratis dienst, enkel in het Engels beschikbaar.


Als u het formulier ingevuld hebt, gelieve uw verzoek te verzenden door op “verzenden” te klikken. Om het formulier te wissen, klik op “wissen”.Klik hier om terug te keren naar de Agfa website.

Uitschrijven

Klik hier als u uit onze verzendlijsten verwijderd wil worden of als u onze e-mailberichten niet langer wenst te ontvangen.