Elite Varainhoito Oyj: Nimityksiä johtoryhmässä sekä siirtyminen asiakaslähtöiseen organisaatiomalliin

22.Joulukuu 2016 09:00:00 CET
Elite Varainhoito Oyj, Yhtiötiedote 22.12.2016 kello 10:00
 
Elite Varainhoito Oyj: Nimityksiä johtoryhmässä sekä siirtyminen asiakaslähtöiseen organisaatiomalliin
 
Elite Varainhoito Oyj ("Elite") siirtyy 1.1.2017 alkaen uuteen organisaatiomalliin, jonka perustana ovat asiakaslähtöiset liiketoiminta-alueet. Yhtiön hallitus on tänään päättänyt liiketoiminnan kasvun seurauksena uudesta organisaatiomallista sekä tähän liittyvistä nimityksistä johtoryhmässä. 
 
Jatkossa yhtiön toiminta jakautuu kolmeen liiketoiminta-alueeseen: 1) yksityisasiakkaat, 2) yritykset ja yrittäjät ja 3) ammattisijoittajat. Yhtiön hallitus on nimennyt myyntijohtaja Rami Niemen vastaamaan yksityisasiakkaat-liiketoiminnasta sekä uusina johtoryhmän jäseninä Janne Kalliomäen vastaamaan yritykset ja yrittäjät -liiketoiminnasta sekä Kristian Warraksen vastaamaan ammattisijoittajat-liiketoiminnasta. Uusilla johtoryhmän jäsenillä on pitkä kokemus rahoitus- ja palveluliiketoiminnan johtotehtävistä. Liiketoimintajohtajat vastaavat liiketoiminta-alueen palveluiden ylläpidosta ja kehittämisestä sekä liiketoiminta-alueen taloudellisesta tuloksesta. Rami Niemi jatkaa myös yhtiön myyntijohtajana vastaten koko myynnistä. 
 
Edellä mainittujen liiketoimintajohtajien lisäksi Eliten liiketoiminnan johtoryhmässä jatkavat varatoimitusjohtaja (hallinto ja compliance) Raisa Friberg, talousjohtaja Monica Björkstén, sijoitusjohtaja Jukka Näätsaari ja digitaalisen liiketoiminnan johtaja Atro Aakala. 
 
Laajennetussa johtoryhmässä jatkavat lisäksi markkinointi- ja viestintäjohtaja Markku Aittola, rahastohallinnon johtaja (Elite Rahastohallinnon toimitusjohtaja) Marjut Kaste ja päästrategi Magnus Backström. Koko johtoryhmä toimii toimitusjohtaja Daniel Pasternackin alaisuudessa.
 
Organisaatiomuutoksella tavoitellaan johtamisjärjestelmän selkeyttämistä sekä tulos- ja tuotekehitysvastuun jakamista asiakaslähtöisiin liiketoiminta-alueisiin.
 
ELITE VARAINHOITO OYJ
Hallitus
 
Lisätietoja:
Elite Varainhoito Oyj
 
Daniel Pasternack, toimitusjohtaja
+358 50 569 3416
daniel.pasternack@elitevarainhoito.fi
 
 
Hyväksytty Neuvonantaja Merasco Oy:
Puhelin: +358 9 6129 670
 
 
Elite Varainhoito Oyj on kannattava ja kasvava sijoituspalveluyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia varainhoitopalveluita sekä kuluttaja-asiakkaille että ammattisijoittajille. Elite Varainhoito Oyj on listattu NASDAQ Helsinki Oy:n (Helsingin pörssi) ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Elite Varainhoito Oyj on Elite-konsernin (Elite) emoyhtiö. Eliten asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita yritys palvelee valtakunnallisesti 13 eri paikkakunnalla. Ensimmäinen nykyiseen Elite-konserniin kuuluva yhtiö on perustettu vuonna 2000. Eliten palveluksessa on noin 80 sijoitusalan ammattilaista ja konsernin palveluita tarjoaa yli 30 sidonnaisasiamiestä. Yritys hoitaa asiakkaidensa puolesta yhteensä noin 1,7 miljardin euron varallisuutta. Tutustu Eliten palveluihin osoitteessa: www.elitevarainhoito.fi.
 
 
JAKELU:
NASDAQ Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.elitevarainhoito.fi