Elite Varainhoito Oyj:n tytäryhtiö Elite Sijoitus Oy ostaa Auta Invest Oy:n ja Smart Money Oy:n

17.Elokuu 2017 10:30:00 CET
Elite Varainhoito Oyj, Yhtiötiedote 17.8.2017 klo 11.30
 
Elite Varainhoito Oyj:n tytäryhtiö Elite Sijoitus Oy ostaa Auta Invest Oy:n ja Smart Money Oy:n
 
Elite Varainhoito Oyj:n tytäryhtiö Elite Sijoitus Oy ("Elite") sekä Auta Invest Oy:n ja Smart Money Oy:n omistajat ovat tänään allekirjoittaneet kauppakirjat kahdesta yrityskaupasta, joilla Elite Sijoitus Oy hankkii Auta Invest Oy:n ja Smart Money Oy:n kaikki osakkeet. Kaupan kohteena olevat yhtiöt ovat sidonnaisasiamiesyhtiötä, jotka myyvät ja markkinoivat sijoitus- ja varainhoitopalveluja.
 
Yrityskaupan seurauksena Auta Invest Oy:n perustaja Sami Sillgren ja Smart Money Oy:n perustaja Tomi Haapala siirtyvät Elite Varainhoidon yksityispankkiireiksi siirtymäajan jälkeen. Yrityskauppa liittyy Elite Varainhoidon strategiaan, jonka mukaisesti yhtiö pyrkii kasvattamaan asiakastyötä ja -myyntiä tekevää organisaatiotaan maanlaajuisesti. Elite avaa uuden toimipisteen Espooseen lähiaikoina. Uuden toimipisteen konttorinjohtajaksi on nimetty Sami Sillgren 1.1.2018 alkaen.
 
"Olemme iloisia, että pääsimme sopimukseen Sami Sillgrenin ja Tomi Haapalan kanssa heidän siirtymisestään Eliteen. Sillgrenillä ja Haapalalla on erinomainen asenne ja näyttöä vaativasta yksityispankkiirin työstä, jota arvostamme. Uuden toimipisteemme ansiosta voimme palvella nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme Länsi-Uudellamaalla entistä lähempänä heitä", Elite Varainhoidon toimitusjohtaja Daniel Pasternack sanoo.
 
"Elite Varainhoito on voimakkaasti kasvava sijoituspalveluyritys, joka hoitaa asiakkaidensa varallisuutta kokonaisuutena. Erityisesti Eliten neuvontapalvelut ja joustava toimintaympäristö olivat ratkaisevia tehdessämme päätöstä siirtyä Eliten palvelukseen", Sami Sillgren ja Tomi Haapala toteavat.
 
Yrityskaupalla ei arvioida olevan merkittävää vaikutusta Elite Varainhoidon vuoden 2017 taloudelliseen tulokseen. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.
 
 
ELITE VARAINHOITO OYJ
Hallitus
 
Lisätietoja:
Elite Varainhoito Oyj
 
Daniel Pasternack, toimitusjohtaja
+358 50 569 3416
daniel.pasternack@elitevarainhoito.fi
 
Kari Juurakko, hallituksen puheenjohtaja
+358 50 582 7411
kari.juurakko@elitevarainhoito.fi
 
Hyväksytty Neuvonantaja Merasco Oy
Puhelin: +358 9 6129 670
 
 
Elite Varainhoito Oyj on kannattava ja kasvava sijoituspalveluyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia varainhoitopalveluita sekä kuluttaja-asiakkaille että ammattisijoittajille. Elite Varainhoito Oyj on listattu NASDAQ Helsinki Oy:n (Helsingin pörssi) ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Elite Varainhoito Oyj on Elite-konsernin (Elite) emoyhtiö. Eliten asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita yritys palvelee valtakunnallisesti 13 eri paikkakunnalla. Ensimmäinen nykyiseen Elite-konserniin kuuluva yhtiö on perustettu vuonna 2000. Eliten palveluksessa on noin 80 sijoitusalan ammattilaista ja konsernin palveluita tarjoaa yli 30 sidonnaisasiamiestä. Yritys hoitaa asiakkaidensa puolesta yhteensä noin 3 miljardin euron varallisuutta. Tutustu Eliten palveluihin osoitteessa: www.elitevarainhoito.fi.
 
 
JAKELU:
NASDAQ Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.elitevarainhoito.fi