Elite Varainhoito Oyj:n tytäryhtiö Elite Sijoitus Oy ostaa TL Trade Oy:n

18.Syyskuu 2017 11:00:00 CET

Elite Varainhoito Oyj, Yhtiötiedote 18.9.2017 klo 12.00

Elite Varainhoito Oyj:n tytäryhtiö Elite Sijoitus Oy ostaa TL Trade Oy:n

Elite Varainhoito Oyj:n ("Elite") tytäryhtiö Elite Sijoitus Oy sekä TL Trade Oy:n omistaja ovat tänään allekirjoittaneet kauppakirjan yrityskaupasta, jolla Elite Sijoitus Oy hankkii TL Trade Oy:n kaikki osakkeet. Kaupan kohteena oleva yhtiö on myynyt ja markkinoinut sijoitus- ja varainhoitopalveluja.

Yrityskaupan seurauksena TL Trade Oy:n perustaja Tommi Levo siirtyy Eliten yksityispankkiiriksi siirtymäajan jälkeen. Yrityskauppa liittyy Eliten strategiaan, jonka mukaisesti yhtiö pyrkii kasvattamaan asiakastyötä ja -myyntiä tekevää organisaatiotaan maanlaajuisesti.

"Kauppa kasvattaa Eliten myyntivoimaa entisestään. Toivotamme Tommi Levon tervetulleeksi Eliteen. Hänellä on erinomaiset näytöt vaativasta yksityispankkiirin työstä, jota arvostamme suuresti", Elite Varainhoidon toimitusjohtaja Daniel Pasternack sanoo.

"Eliten palvelukokonaisuus ja asiakaslähtöisyys tekivät minuun vaikutuksen, joten ryhtyminen Eliten yksityispankkiiriksi oli lopulta helppo ja luonteva päätös", Tommi Levo toteaa.

Yrityskaupalla ei arvioida olevan merkittävää vaikutusta Eliten vuoden 2017 taloudelliseen tulokseen. Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.

ELITE VARAINHOITO OYJ
Hallitus

Lisätietoja:
Elite Varainhoito Oyj

Daniel Pasternack, toimitusjohtaja
+358 50 569 3416
daniel.pasternack@elitevarainhoito.fi

Kari Juurakko, hallituksen puheenjohtaja
+358 50 582 7411
kari.juurakko@elitevarainhoito.fi

Hyväksytty Neuvonantaja Merasco Oy
Puhelin: +358 9 6129 670

Elite Varainhoito Oyj on kannattava ja kasvava sijoituspalveluyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia varainhoitopalveluita sekä kuluttaja-asiakkaille että ammattisijoittajille. Elite Varainhoito Oyj on listattu NASDAQ Helsinki Oy:n (Helsingin pörssi) ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Elite Varainhoito Oyj on Elite-konsernin (Elite) emoyhtiö. Eliten asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita yritys palvelee valtakunnallisesti 14 eri paikkakunnalla. Ensimmäinen nykyiseen Elite-konserniin kuuluva yhtiö on perustettu vuonna 2000. Eliten palveluksessa on 105 sijoitusalan ammattilaista ja konsernin palveluita tarjoaa yli 40 sidonnaisasiamiestä. Yritys hoitaa asiakkaidensa puolesta yhteensä noin 3 miljardin euron varallisuutta. Tutustu Eliten palveluihin osoitteessa: www.elitevarainhoito.fi.

JAKELU:
NASDAQ Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.elitevarainhoito.fi