Elite Varainhoito Oyj täydentää tiedotettaan liittyen Orava Asuntorahasto Oyj:lle tekemäänsä ei-sitovaan indikatiiviseen tarjoukseen

22.Syyskuu 2017 17:00:13 CET

Elite Varainhoito Oyj, Yhtiötiedote 22.9.2017 klo 18:00

Elite Varainhoito Oyj täydentää tiedotettaan liittyen Orava Asuntorahasto Oyj:lle tekemäänsä ei-sitovaan indikatiiviseen tarjoukseen

Kuten Orava Asuntorahasto Oyj ("Orava Asuntorahasto") ja Elite Varainhoito Oyj ("Elite") tiedottivat 20.9.2017, Elite on jättänyt indikatiivisen ei-sitovan tarjouksen Orava Asuntorahaston muuttamisesta Eliten tytäryhtiön hallinnoimaksi erikoissijoitusrahastoksi ("ESR"). 

Sen lisäksi, mitä Eliten tekemän indikatiivisen tarjouksen pääkohdista tiedotettiin 20.9.2017, Elite täydentää indikatiivisen tarjouksensa pääkohtia seuraavasti:

       
       
Orava Asuntorahaston tiedotteen mukaan Orava Asuntorahaston hallituksen riippumattomat jäsenet selvittävät Eliten indikatiivisen tarjouksen edullisuutta ja toteutuskelpoisuutta yhdessä taloudellisen ja oikeudellisen neuvonantajan kanssa samalla kun riippumattomat hallituksen jäsenet jatkavat mahdollisten kilpailevien tarjousten ja muiden vaihtoehtojen kartoitusta sekä Orava Asuntorahaston itsenäisen toiminnan kehittämistä saavuttaakseen kaikkien osakkeenomistajien kannalta parhaan mahdollisen lopputuloksen. Elite tiedottaa mahdollisten jatkoneuvottelujen etenemisestä ja lopputuloksesta Eliten ja Orava Asuntorahaston välillä erikseen.

ELITE VARAINHOITO OYJ
Hallitus

Lisätietoja:
Elite Varainhoito Oyj

Kari Juurakko, hallituksen puheenjohtaja
+358 50 582 7411
kari.juurakko@elitevarainhoito.fi

Hyväksytty Neuvonantaja Merasco Oy
Puhelin: +358 9 6129 670

Elite Varainhoito Oyj on kannattava ja kasvava sijoituspalveluyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia varainhoitopalveluita sekä kuluttaja-asiakkaille että ammattisijoittajille. Elite Varainhoito Oyj on listattu NASDAQ Helsinki Oy:n (Helsingin pörssi) ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. Elite Varainhoito Oyj on Elite-konsernin (Elite) emoyhtiö. Eliten asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita se palvelee valtakunnallisesti 14 eri paikkakunnalla. Ensimmäinen nykyiseen Elite-konserniin kuuluva yhtiö on perustettu vuonna 2000. Eliten palveluksessa on 105 sijoitusalan ammattilaista ja konsernin palveluita tarjoaa yli 40 sidonnaisasiamiestä. Elite hoitaa asiakkaidensa puolesta yhteensä noin 3 miljardin euron varallisuutta. Tutustu Eliten palveluihin osoitteessa: www.elitevarainhoito.fi.

JAKELU:
NASDAQ Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.elitevarainhoito.fi