Evli ja Market Securities yhteistyöhön Persianlahden alueella

16.Heinäkuu 2018 at 09:00:00 CET

EVLI PANKKI OYJ:N LEHDISTÖTIEDOTE 16.7.2018 KLO 10.00

Evli-Rahastoyhtiö on laajentanut rahastotuotetarjontaansa Lähi-itään.  

Evli-Rahastoyhtiö ja Market Securities ovat solmineet sopimuksen yhtiön tiettyjen rahastotuotteiden markkinoinnista ja jakelusta Persianlahden alueella. Market Securities -yhtiön Cross Asset and Structured Solutions -tiimit markkinoivat Evlin korko- ja osakestrategioita sekä vaihtoehtoisia sijoitusstrategioita ammattimaisille sijoittajille Persianlahden alueella. Market Securities on itsenäisesti toimiva globaali ryhmittymä, joka tarjoaa usean omaisuusluokan sijoitustuotteita. 

Petter von Bonsdorff, Evli Pankin kansainvälisen myynnin johtaja, kommentoi tehtyä sopimusta seuraavasti: "Market Securities on meille ihanteellinen työpari tarjotessamme Persianlahden alueella toimiville ammattimaisille sijoittajille uusia mahdollisuuksia ja olemme kovin innoissamme tästä uudesta kumppanuudesta. Market Securities -yhtiön kokenut tiimi tuntee laajasti Persianlahden alueen ammattimaisten sijoittajien odotukset ja tarpeet." 

"Market Securities käyttää erittäin valikoivaa kumppanuusstrategiaa, jossa luotettavuus, institutionaalinen uskottavuus ja kyvykkyys, sijoitustiimin resursointi, sijoitusprosessit sekä tarjottavien tuotteiden laatu ovat ratkaisevan tärkeitä varainhoitajaa valittaessa. Evlin seniorisalkunhoitajilla on alalta keskimäärin yli 20 vuoden kokemus, josta huomattava osa on kertynyt yhtiön palveluksessa. Rahastoja myös hallinnoidaan tarkoin määriteltyjen sijoitusprosessien avulla, jotka toteutetaan johdonmukaisesti ja aktiivisesti. Tämän ansiosta Evli on saavuttanut vahvan ja luotettavan maineen institutionaalisten sijoittajien keskuudessa. Käyttämiemme valintakriteerien perusteella Evli on erinomainen lisä kumppanuusverkostoomme", toteaa johtaja Mika Parviainen Market Securities -yhtiöstä. 

Lisätietoja: 
Petter von Bonsdorff, johtaja, kansainvälinen myynti, puh. (09) 47669 111, petter.bonsdorff@evli.com 

Evli-Rahastoyhtiö Oy on Evli Pankin 100 prosenttisesti omistama tytäryhtiö.

Evli Pankki Oyj

Evli on sijoittamiseen erikoistunut pankki, joka auttaa yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan. Tuote- ja palveluvalikoima sisältää sijoitusrahastoja, varainhoitoa ja pääomamarkkinapalveluita, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, osakeanalyysi, kannustinjärjestelmien hallinnointia ja yritysjärjestelypalveluita. Yhtiö tarjoaa myös asiakkaiden sijoitustoimintaa tukevia pankkipalveluita. Evli on Suomen parhaaksi arvioitu ja suosituin yhteisövarainhoitaja*.

Evlin hallinnoitavana on 11,9 miljardia euroa asiakkaiden varoja (netto 6/2018). Evli-konsernin oma pääoma on 69,4 miljoonaa euroa ja BIS-vakavaraisuussuhde 16,4 prosenttia (30.6.2018). Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 250 henkilöä. Evli Pankki Oyj:n B-osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

*KANTAR SIFO Prospera External Asset Management 2018 Finland, SFR Scandinavian Financial Research Institutional Investment Services, Finland 2017 (jaettu ensimmäinen sija).

Jakelu: keskeiset tiedotusvälineet, www.evli.com