Evli - Suomen paras yhteisövarainhoitaja neljäntenä vuotena peräkkäin

29.Lokakuu 2018 at 08:00:00 CET

EVLI PANKKI OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 29.10.2018, klo 9.00

Sijoittajat arvostavat Evlin sijoitustoiminnan tuloksia, stabiliteettia ja resursseja, vastuullisen sijoittamisen osaamista sekä asiakaspalvelua.

Yhteisösijoittajat arvioivat Evli Pankin neljäntenä vuotena peräkkäin Suomen parhaaksi varainhoitajaksi (Platinum Award) SFR Scandinavian Financial Research -yhteisöasiakastutkimuksessa*. Evlin saama kokonaislaatuarvio oli 3,94 asteikolla 1-5. Tulos laskettiin 10 eri laatukriteeriä käyttäen. Evli sai positiivista palautetta muun muassa sijoitustoiminnan tuloksistaan, stabiliteetista ja resursseistaan, vastuullisen sijoittamisen osaamisestaan sekä asiakaspalvelustaan.

Evli oli tutkimuksessa jälleen myös käytetyin yhteisövarainhoitaja Suomessa. 66 prosenttia tutkimukseen osallistuneista yhteisöistä käyttää Evlin varainhoitopalveluita.

"Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme aina parhaalla mahdollisella tavalla ja kehittää palveluitamme heidän tarpeet ja tavoitteet huomioiden. On hienoa huomata, että asiakkaat arvostavat tuotteita ja palveluitamme ja neljäs peräkkäinen vuosi ensimmäisellä sijalla on mahtava kunnianosoitus tekemästämme systemaattisesta kehitystyöstä. Lämmin kiitos asiakkaillemme luottamuksesta palveluitamme ja ammattitaitoamme kohtaan", Evli Pankin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki kommentoi tutkimuksen tulosta.

SFR "Institutional Investment Services, Finland 2018" -tutkimuksessa suomalaiset yhteisösijoittajat arvioivat kaikkia markkinoilla toimivia varainhoitajia 10:lla eri laatukriteerillä. Tutkimukseen osallistui muun muassa vakuutusyhtiöitä, eläkelaitoksia, yleishyödyllisiä säätiöitä, kaupunkeja ja seurakuntayhtymiä, yliopistoja sekä muita institutionaalisia sijoittajia.  

Lisätietoja:

Janne Lassila, johtaja, Evli Pankki Oyj, p. +358 9 4766 9142, janne.lassila@evli.com

Timo Hovi, johtaja, Evli Pankki Oyj, p. +358 9 4766 9306, timo.hovi@evli.com

*"Institutional Investment Services, Finland 2018; Investment Services Report, Allrounders"

Evli Pankki Oyj

Evli on sijoittamiseen erikoistunut pankki, joka auttaa yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan. Tuote- ja palveluvalikoima sisältää sijoitusrahastoja, varainhoitoa ja pääomamarkkinapalveluita, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, sijoitustutkimusta, kannustinjärjestelmien hallinnointia ja yritysjärjestelypalveluita. Yhtiö tarjoaa myös asiakkaiden sijoitustoimintaa tukevia pankkipalveluita. Evli on Suomen käytetyin ja parhaaksi arvioitu yhteisövarainhoitaja*.

* KANTAR Sifo Prospera External Asset Management 2015-2018 Finland, SFR Scandinavian Financial Research Institutional Investment Services, Finland 2015-2018.

Jakelu: keskeiset tiedotusvälineet, www.evli.com