Evli Pankki ja golfpelaaja Kim Koivu yhteistyöhön

19.Joulukuu 2018 at 10:00:00 CET

EVLI PANKKI OYJ LEHDISTÖTIEDOTE 19.12.2018 KLO 11.00

Evli Pankki on allekirjoittanut yhteistyösopimuksen golfammattilaisen, Kim Koivun, kanssa. Koivu on yksi eurooppalaisen golfin nousevista tähdistä, jolle vuosi 2018 oli läpimurtovuosi. Koivu aloitti ammattilaisuransa vasta 12 kuukautta sitten. Ensimmäinen kokonainen kausi ammattilaisena on ollut menestystarina kolmella European Challenge Tour -turnausvoitolla viiden kuukauden aikana. Näillä kolmella voitolla hän varmisti paikkansa vuoden 2019 Euroopan kiertueelle.

Kim Koivun suomalaiset juuret ja Evli Pankin varallisuudenhoitoliiketoiminnan kehitys ja yrityksen vahvat arvot, muodostavat hyvät lähtökohdat yhteistyölle. Evli Pankin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki kommentoi: "Kimin erinomaiset saavutukset ja omistautuminen kehittymään maailmanluokan pelaajiksi sekä hänen nöyryytensä ovat juuri niitä ominaisuuksia, joita Evli etsii sponsoroitavissaan. Yhteistyö auttaa Evliä kasvattamaan tunnettuuttamme ja markkinoimaan suomalaista osaamista ulkomailla. Olemme innokkaita olemaan osa Kimin menestystarinaa ja uskomme, että tämä on hedelmällinen yhteistyö molemmille osapuolille."

Kim Koivu on myös iloinen voidessaan ilmoittaa uudesta yhteistyöstä ja lisää: "Olen todella tyytyväinen Evlin kumppanuudesta ja arvostan heidän tukeaan. Kulunut vuosi on ollut hämmästyttävä ensimmäinen ammattilaisvuosi minulle ja toivon voivani kehittyä entisestään vuonna 2019."

Lisätietoja:

Maunu Lehtimäki, toimitusjohtaja, Evli Pankki Oyj, p. +358 50 553 3000, maunu.lehtimaki@evli.com


Evli Pankki Oyj

Evli on sijoittamiseen erikoistunut pankki, joka auttaa yhteisöjä, yrityksiä ja yksityishenkilöitä kasvattamaan varallisuuttaan. Tuote- ja palveluvalikoima sisältää sijoitusrahastoja, varainhoitoa ja pääomamarkkinapalveluita, vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, sijoitustutkimusta, kannustinjärjestelmien hallinnointia ja yritysjärjestelypalveluita. Yhtiö tarjoaa myös asiakkaiden sijoitustoimintaa tukevia pankkipalveluita. Evli on Suomen parhaaksi arvioitu ja suosituin yhteisövarainhoitaja*. 

Evlin hallinnoitavana on 12,3 miljardia euroa asiakkaiden varoja (netto 9/2018). Evli-konsernin oma pääoma on 74,3 miljoonaa euroa ja BIS-vakavaraisuussuhde 15,3 prosenttia (30.9.2018). Yhtiön palveluksessa työskentelee yli 250 henkilöä. Evli Pankki Oyj:n B-osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

*KANTAR SIFO Prospera External Asset Management 2015, 2016, 2017, 2018 Finland, SFR Scandinavian Financial Research Institutional Investment Services, Finland 2015, 2016, 2017, 2018.

Jakelu: keskeiset tiedotusvälineet, www.evli.com