Heeros Oyj: Heeroksen talousjohtaja vaihtuu

06. Marraskuu 2018

Yhtiötiedote 6.11.2018
Heeros Oyj
klo 8.00
Heeroksen talousjohtaja vaihtuu

Heeroksen talousjohtaja (CFO) Paula Ranttila on irtisanoutunut yhtiön palveluksesta siirtyäkseen uusiin tehtäviin toisen työnantajan palvelukseen. Paula työskentelee yhtiössä irtisanomisajan loppuun asti ja yhtiö käynnistää välittömästi uuden talousjohtajan rekrytoinnin. "Haluan kiittää Paulaa hänen työstään Heeroksen hyväksi ja toivotan onnea tuleviin haasteisiin", Heeroksen toimitusjohtaja Matti Lattu toteaa.


Lisätietoja
Heeros Oyj, toimitusjohtaja Matti Lattu, puhelin 040 762 5525
Sähköposti: matti.lattu@heeros.com

Hyväksytty neuvonantaja: Ernst & Young Oy, puhelin 0207 280 190
Sähköposti: antti.uusitalo@fi.ey.com

Heeros lyhyesti
Heeros on sähköisiin SaaS (Software-as-a-Service) -pohjaisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys. Heeroksen asiakkaita ovat pääasiassa tilitoimistot sekä pienten ja keskisuurten yritysten talousosastot. Heeroksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja muut Suomen toimistot Jyväskylässä ja Turussa. Vahvasti kansainvälistymiseen panostavalla Heeroksella on lisäksi ulkomaiset tytäryhtiöt Hollannissa ja Ruotsissa.
Heeros-konsernin liikevaihto 31.12.2017 päättyneellä tilikaudella oli 7,3 miljoonaa euroa. Vuoden 2017 liikevaihdosta oli yli 90% jatkuvaa eli kuukausimaksuista ja transaktiomaksuista muodostuvaa tasaista tulovirtaa. Heeroksen osake on listattu First North -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella HEEROS.