Heeros Oyj: Heeroksen talousjohtajaksi Juho Pakkanen

20. Joulukuu 2018

Heeros Oyj
Yhtiötiedote 20.12.2018 kello 13.00                           

HEEROKSEN TALOUSJOHTAJAKSI JUHO PAKKANEN

KTM Juho Pakkanen on nimitetty Heeros Oyj:n talousjohtajaksi (Chief Financial Officer, CFO) ja johtoryhmän jäseneksi 1.3.2019 alkaen. Pakkasen vastuualueena on koko Heeros-konsernin talous- ja muut tukitoiminnot.

Toimitusjohtaja Matti Lattu kommentoi:
"Toivotan Juhon tervetulleeksi Heerokselle. Juhon kokemus SaaS -liiketoiminnasta ja talousjohtajan tehtävistä tuovat meille hyvän lisän osaamiseen. Uskon Juhon auttavan Heerosta toteuttamaan kasvutavoitteitamme ja strategiaamme."

Ennen siirtymistään Heerokselle Juho Pakkanen on toiminut muun muassa talousjohtajana mainostoimisto ThreeFiveEight Oy:ssä, business controllerina Fonecta Oy:llä sekä controllerina FGC Finnish Consulting Group Oy:ssä.

Lisätietoja
Heeros Oyj, toimitusjohtaja Matti Lattu, puhelin 040 762 5525
Sähköposti: matti.lattu@heeros.com

Hyväksytty neuvonantaja: Ernst & Young Oy, puhelin 0207 280 190
Sähköposti: antti.uusitalo@fi.ey.com

Heeros lyhyesti
Heeros on sähköisiin SaaS (Software-as-a-Service) -pohjaisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys. Heeroksen asiakkaita ovat pääasiassa tilitoimistot sekä pienten ja keskisuurten yritysten talousosastot. Heeroksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja muut Suomen toimistot Jyväskylässä ja Turussa. Vahvasti kansainvälistymiseen panostavalla Heeroksella on lisäksi ulkomaiset tytäryhtiöt Hollannissa ja Ruotsissa.

Heeros-konsernin liikevaihto 31.12.2017 päättyneellä tilikaudella oli 7,3 miljoonaa euroa. Vuoden 2017 liikevaihdosta oli yli 90% jatkuvaa eli kuukausimaksuista ja transaktiomaksuista muodostuvaa tasaista tulovirtaa. Heeroksen osake on listattu First North -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella HEEROS.