LeoVegas inleder samarbete med Patrik Ekwall

05.December 2016 at 08:00:00 CET


Sportjournalisten Patrik Ekwall och LeoVegas inleder ett samarbete där Patrik blir den nya profilen för LeoVegas Sport.

"LeoVegas erbjuder en intressant plattform för mig som journalist och sportfanatiker. Jag är otroligt förväntansfull inför vad vi ska åstadkomma tillsammans. LeoVegas Sport passar mig perfekt och blir det naturliga steget för mig i min karriär där jag byter linjär-tv världen mot den nya digitala och mobila världen!" säger Patrik Ekwall.

"Vi är glada att vi lyckats signa en av Sveriges främsta sportjournalister och att Patrik blir en del av LeoVegas-familjen! LeoVegas tillsammans med Patrik är en grym kombination och samarbetet kommer lyfta LeoVegas Sport och vårt varumärke ännu mer. Det blir en spännande start på 2017.", säger Gustaf Hagman, Group CEO.

Patrik Ekwall kommer tillsammans med Frank Andersson och Jon Olsson utgöra en stark trio att positionera LeoVegas Sport som den snabbast växande mobila sportspelstjänsten.

Patrik börjar den 1:a januari och samarbetet är en del i den fortsatta utvecklingen av LeoVegas Sport, både från ett produkt- och marknadsföringsperspektiv. Patrik Ekwall och LeoVegas Sport kommer att samarbeta med ett antal gemensamma projekt och produktioner med start under 2017.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Gustaf Hagman, Group CEO och medgrundare: +46 70-880 55 22, gustaf.hagman@leovegas.com
Philip Doftvik, Head of Corporate Finance and Investor Relations: +46 73 512 07 20,
philip.doftvik@leovegas.com
Besöksadress: Sveavägen 59, Stockholm
Organisationsnummer: 556830-4033

Om mobilspelsbolaget LeoVegas
LeoVegas vision är att skapa den främsta spelupplevelsen och vara nummer ett inom mobilspel. Verksamheten präglas av prisbelönt innovation och stark tillväxt. LeoVegas teknikutveckling sker i Sverige medan den operativa verksamheten är baserad på Malta. Det svenska moderbolaget LeoVegas AB (publ) investerar i företag som erbjuder spel via mobila enheter och datorer samt företag som utvecklar relaterad teknik. LeoVegas har fått stor uppmärksamhet internationellt och har vunnit ett flertal utmärkelser. Bland annat "Nordic Operator of the year", "Mobile Marketing Campaign of the year", "Innovation in Mobile and Tablet of the year" vid internationella EGR Awards. LeoVegas är utvecklat "Mobile-First" och ligger i framkant med den senaste teknologin på marknaden för mobilspel. Med bas i en framstående spelupplevelse, långsiktiga kundrelationer och etableringen av ett starkt varumärke har Bolaget med innovativ, effektiv och datadriven marknadsföring attraherat en kontinuerligt växande kundbas. Mobilspelsbolaget LeoVegas har sedan start visat stark tillväxt varje kvartal. Bolagets aktie är listad på First North Premier och Avanza Bank AB är Bolagets Certified Adviser. Mer om LeoVegas på www.leovegasgroup.com  eller www.leovegas.com.