LeoVegas expanderar till nya, toppmoderna och större lokaler i Stockholm

15.December 2017 at 12:20:29 CET


LeoVegas mer än tredubblar storleken på sitt svenska huvudkontor och satsar rejält för att utöka sin tech- och produktorganisation i Stockholm. Flytten möjliggör fortsatt snabb tillväxt och förstärker LeoVegas position som Sveriges ledande GameTech-bolag.

"Som en tidig julklapp till alla fantastiska medarbetare flyttar vi idag in i ett "top of the line-kontor" fullt av energi. LeoVegas är en attraktiv arbetsgivare som kontinuerligt attraherar topptalang. Vår starka företagskultur och tillväxtresa bara fortsätter!" säger Gustaf Hagman, Group CEO.

Totalt sett har LeoVegas nu nära 4000 kvadratmeter i Sverige vilket möjliggör fortsatt rekrytering av tekniksektorns mest innovativa mobilspelsutvecklare. Den nya ytan i Stockholm har totalrenoverats för att möta LeoVegas högt ställda krav. Flytten möjliggör för LeoVegas att ha 300-350 utvecklare i Sverige mot dagens cirka 120.

Inspiration till det nya kontoret i Stockholm har hämtats från de stora casinohotellen i Las Vegas. Förutom en kreativ och dynamisk arbetsmiljö har kontoret flera ljusterapirum, det obligatoriska pingisbordet, och en Virtual Reality-hörna. Det nya kontoret ligger på Luntmakargatan 18 i centrala Stockholm.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Gustaf Hagman, Group CEO och medgrundare: +46 70-880 55 22, gustaf.hagman@leovegas.com
Philip Doftvik, Head of Investor Relations: +46 73 512 07 20, philip.doftvik@leovegas.com
Besöksadress: Luntmakargatan 18, Stockholm
Organisationsnummer: 556830-4033

Om mobilspelsbolaget LeoVegas
LeoVegas vision är att skapa den främsta spelupplevelsen och vara nummer ett inom mobilspel. Verksamheten präglas av prisbelönt innovation och stark tillväxt. LeoVegas teknikutveckling sker i Sverige medan den operativa verksamheten är baserad på Malta. Det svenska moderbolaget LeoVegas AB (publ) investerar i företag som erbjuder spel via mobila enheter och datorer samt företag som utvecklar relaterad teknik. LeoVegas har fått stor uppmärksamhet internationellt och har vunnit ett flertal utmärkelser. Bland annat "Nordic Operator of the year", "Mobile Marketing Campaign of the year", "Innovation in Mobile and Tablet of the year" vid internationella EGR Awards. LeoVegas är utvecklat "Mobile-First" och ligger i framkant med den senaste teknologin på marknaden för mobilspel. Med bas i en framstående spelupplevelse, långsiktiga kundrelationer och etableringen av ett starkt varumärke har Bolaget med innovativ, effektiv och datadriven marknadsföring attraherat en kontinuerligt växande kundbas. Mobilspelsbolaget LeoVegas har sedan start visat stark tillväxt varje kvartal. Bolagets aktie är listad på First North Premier och Avanza Bank AB är Bolagets Certified Adviser. Mer om LeoVegas på www.leovegasgroup.com och www.leovegas.com.