27.06.2014 14:00:00 CET

Tuomo Räsänen jättää tehtävänsä M-Brain Oy:n toimitusjohtajana

M-Brain Oy Yhtiötiedote 27.6.2014 klo 15:00

Tuomo Räsänen jättää tehtävänsä M-Brain Oy:n toimitusjohtajana

M-Brain on saanut päätökseen rahoituskierroksen, jonka myötä yhtiön mahdollisuudet seuraaviin merkittäviin kasvuaskeliin, kuten yrityskauppoihin, on rahoituksellisesti turvattu.

Samassa yhteydessä yhtiön hallitus ja toimitusjohtaja Tuomo Räsänen ovat yhteisesti sopineet, että Räsänen jättää yhtiön tämän vuoden loppuun mennessä. Hän luopuu toimitusjohtajan tehtävästä 1.7.2014. Teknologiajohtaja Kimmo Valtonen on nimitetty väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi 1.7.2014 alkaen. Hän jatkaa myös nykyisessä tehtävässään teknologiajohtajana. 

Tuomo Räsänen jatkaa työskentelyään sovittujen kasvu- ja muutosprojektien parissa 31.12.2014 saakka raportoiden suoraan hallitukselle.

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Kim Nyberg, kim.nyberg@m-brain.com, puh. +358 400 430538

M-Brain on globaalisti toimiva tietopalveluyritys, jolla on toimistot seitsemässä maassa. Yhtiön palvelussa yhdistyvät oman big data -teknologian teho ja ihmistyön mahdollistama lisäarvo. M-Brain tarjoaa media- ja business intelligence -ratkaisuja, jotka koostuvat analyysi- ja konsultointipalveluista, seurantapalveluista sekä työkaluista ja teknologiasta. Yhtiö tuottaa asiakkailleen päätöksenteossa tarvittavaa tietoa, ja palveluista hyötyvät monenlaiset käyttäjät organisaatiosta, toimialasta, työnkuvasta tai kielestä riippumatta. Lisätietoa osoitteessa www.m-brain.com