30.10.2014 16:47:40 CET

Nexstim Oyj:n esitettä täydennetty - osakeannin alustavaa hintaväliä lasketaan, tarjottavien antiosakkeiden määrää lisätään ja merkintäaikaa jatketaan

EI JULKISTETTAVAKSI TAI LEVITETTÄVÄKSI KOKONAISUUDESSAAN TAI OSITTAIN EIKÄ SUORAAN TAI VÄLILLISESTI YHDYSVALLOISSA, AUSTRALIASSA, KANADASSA, HONGKONGISSA, JAPANISSA TAI ETELÄ-AFRIKASSA TAI MISSÄÄN MUUSSA VALTIOSSA, JOSSA LEVITTÄMINEN TAI JULKAISEMINEN OLISI LAINVASTAISTA.

Nexstim Oyj:n esitettä täydennetty -
osakeannin alustavaa hintaväliä lasketaan, tarjottavien antiosakkeiden määrää lisätään ja merkintäaikaa jatketaan

Helsinki 30.10.2014 klo 17.45

Nexstim Oyj:n ("Nexstim" tai "Yhtiö") hallitus on 30.10.2014 päättänyt seuraavista muutoksista 13.10.2014 julkistetun listautumisannin ("Osakeanti") ehtoihin:

Yhtiö on laatinut Osakeannin ehtojen muutoksia koskevan täydennysasiakirjan 10.10.2014 päivättyyn esitteeseen. Finanssivalvonta on 29.10.2014 hyväksynyt täydennysasiakirjan, joka on kokonaisuudessaan tämän yhtiötiedotteen liitteenä.

Tämän täydennysasiakirjan julkistamisen jälkeen antiosakkeita yleisöannissa Suomessa merkitsevien sijoittajien on maksettava merkinnän yhteydessä alustava merkintähinta 6,40 euroa osakkeelta, joka on muutetun alustavan hintavälin yläraja.

Nexstimin First Northin sääntöjen mukainen Hyväksytty Neuvonantaja on UB Capital Oy.

Lisätietoja Osakeannista on Nexstimin 13.10.2014 julkistamassa esitteessä, joka on saatavilla verkko-osoitteessa www.nexstim.fi/IPO.

Uusi aikataulu

Merkintäaika päättyy: 3.11.2014
Osakeannin  tulos ja lopullinen merkintähinta julkistetaan:  4.11.2014
Merkintähintojen viimeinen maksupäivä instituutioannissa ja yleisöannissa Ruotsissa:  

7.11.2014
Antiosakkeet rekisteröidään kaupparekisteriin (arvio): 13.11.2014
Antiosakkeet toimitetaan ja kaupankäynti osakkeilla alkaa Nasdaq First North Finlandissa ja Nasdaq First North Swedenissä (arvio):  

14.11.2014

Peruutusoikeus

Sijoittajalla, joka on ennen täydennysasiakirjan julkistamista antanut merkintätarjouksen tai
-sitoumuksen, on oikeus peruuttaa annettu merkintätarjous tai -sitoumus kahden (2) pankkipäivän ajan täydennysasiakirjan julkistamisesta eli viimeistään 3.11.2014 klo 18.00 Suomen aikaa (17.00 Ruotsin aikaa).

Peruutukset on tehtävä samassa merkintäpaikassa kuin alkuperäinen merkintä. UB Securitiesin verkkosivuilla tehtyjä merkintöjä ei kuitenkaan voi perua verkkosivuilla, vaan sijoittajan tulee ottaa yhteyttä UB Securitiesiin sähköpostitse osoitteeseen dealing@unitedbankers.fi tai puhelimitse +358 (0)9 253 80220.

Mikäli sijoittaja on perunut merkintänsä, sijoittajan mahdollisesti jo maksama merkintämaksu palautetaan sijoittajan pankkitilille, jonka tiedot tämä on ilmoittanut merkinnän yhteydessä. Maksu palautetaan kolmen paikallisen pankkipäivän kuluessa merkinnän perumisesta. Palautettaville määrille ei makseta korkoa.

Lisätietoja osoitteesta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä seuraaviin:

Nexstim
Janne Huhtala, toimitusjohtaja

 
040 8615046
janne.huhtala@nexstim.com
UB Capital Oy 09 2538 0225
Consilium Strategic Communications
Mary-Jane Elliott
Amber Bielecka
Ivar Milligan
Laura Thornton
+44 (0)20 3709 5700
nexstim@consilium-comms.com

TÄRKEÄ ILMOITUS

Tämä tiedote ei ole esite. Tämän tiedote tai sen sisältö se siten ole arvopapereiden myyntiä tai ostoa koskeva tarjous, eikä tässä tiedotteessa viitattuja arvopapereita tulla tarjoamaan, missään sellaisessa maassa, jossa joko tarjous tai siihen osallistuminen olisi lainvastaista tai edellyttäisi esitteen laatimista, rekisteröintiä tai muita toimenpiteitä paikallisen arvopaperilainsäädännön mukaisesti. Osakeanti tehdään yksinomaan Suomen Finanssivalvonnan 10.10.2014 hyväksymän ja Ruotsin Finanssivalvonnalle (Finansinspektionen) notifioidun esitteen perusteella.

Tämä tiedote ei ole osoitettu yleisölle missään muussa Euroopan talousalueen jäsenvaltiossa kuin Suomessa ja Ruotsissa. Missään muussa Euroopan talousalueen jäsenvaltiossa kuin Suomessa ja Ruotsissa (kukin tällainen valtio "Muu Jäsenvaltio") ei ole tähän päivämäärään mennessä ryhdytty toimiin, jotka vaatisivat esitteen julkistamista Muussa Jäsenvaltiossa osakkeiden tarjoamiseksi. Tämä tiedote on siksi osoitettu ja suunnattu Muissa Jäsenvaltioissa vain ammattimaisille sijoittajille direktiivin 2003/71/EC (yhdessä sovellettavien jäsenvaltion implementointisäännösten kanssa) tarkoittamissa tilanteissa, jotka eivät vaadi esitteen julkistamista.

Tämä tiedote ei ole arvopapereiden myyntitarjous Yhdysvalloissa eikä missään Euroopan talousalueen ulkopuolisessa maassa. Tässä tiedotteessa viitattuja arvopapereita ei saa tarjota tai myydä Yhdysvalloissa ilman rekisteröintiä tai rekisteröintiä koskevaa poikkeuslupaa Yhdysvaltojen vuoden 1933 arvopaperilain (U.S. Securities Act 1933, muutoksineen) mukaisesti. Nexstim ei ole rekisteröinyt, eikä rekisteröi, mitään osaa mahdollisesta tarjouksesta Yhdysvalloissa, eikä sen tarkoituksena ole tarjota arvopapereita yleisölle Yhdysvalloissa

Tämä tiedote on jaettu ja suunnattu ainoastaan (i) henkilöille, jotka ovat Yhdistyneiden Kuningaskuntien ulkopuolella tai (ii) Yhdistyneiden Kuningaskuntien vuoden 2000 rahoituspalvelu- ja markkinalain (Financial Services and Markets Act), vuoden 2005 määräyksen ("Määräys") 19 (5) artiklan (Financial Promotion) mukaisille sijoitusalan ammattilaisille (investment professionals) tai (iii) korkean varallisuusaseman yhtiöille (high net worth entity) ja muille Määräyksen 49(2) artiklan mukaisille henkilöille, joille asiakirja voidaan laillisesti antaa tiedoksi ja (iv) muille henkilöille, joille asiakirja voidaan muutoin laillisesti antaa tiedoksi (kaikki tällaiset henkilöt jäljempänä "Asiaankuuluvat Tahot"). Kaikki tarjottavat arvopaperit tai tällaisten arvopapereiden merkintään, ostamiseen tai muulla tavoin hankkimiseen liittyvät pyynnöt, tarjoukset tai sopimukset on tarkoitettu ainoastaan Asiaankuuluvien Tahojen saataville. Kenenkään, joka ei ole Asiaankuuluva Taho, ei tule toimia tämän asiakirjan perusteella tai luottaa sen sisältöön.

Yhtiön arvopapereita ei ole eikä niitä tulla rekisteröimään Australian, Kanadan, Hongkongin, Japanin tai Etelä-Afrikan arvopaperimarkkinalakien mukaisesti eikä niitä tarjota tai myydä Australiassa, Kanadassa, Hongkongissa, Japanissa tai Etelä-Afrikassa, näissä maissa asuville tai näiden maiden kansalaisille taikka näiden lukuun tai hyväksi muutoin kuin erityistapauksessa näiden maiden kulloinkin voimassaolevien säännösten ja viranomaismääräysten mukaisesti.

Tämä tiedote sisältää tulevaisuutta koskevia lausumia. Nämä tulevaisuutta koskevat lausumat sisältävät seikkoja, jotka eivät ole historiallisia tosiseikkoja, lausuntoja koskien muun muassa Nexstimin tulosta, taloudellista asemaa, maksukykyä, mahdollisuuksia, kasvua, strategioita ja sen toimialaa koskevia Nexstimin aikomuksia, uskomuksia tai tämänhetkisiä odotuksia. Tulevaisuutta koskevat lausumat sisältävät jo luonteensa vuoksi riskejä ja epävarmuustekijöitä, koska ne liittyvät tapahtumiin ja johtuvat olosuhteista, jotka joko tapahtuvat taikka eivät tapahdu tulevaisuudessa, ja ilmaisevat siksi vain niiden antamishetken olosuhteita. Nexstim varoittaa siitä, että tulevaisuutta koskevat lausumat taikka historiassa tapahtuneet seikat eivät ole takeita suorituskyvystä tulevaisuudessa ja että sen todellinen tulos, taloudellinen asema ja maksukyky ja sen toimialan kehitys voivat merkittävästi erota siitä, mitä on mainittu tai ehdotettu tämän tiedotteen sisältämissä tulevaisuutta koskevissa lausumissa. Yhtiön tarkoituksena ei ole eikä sillä ole velvollisuutta päivittää tässä tiedotteessa olevia tulevaisuutta koskevia lausumia.

LIITE: Täydennys Nexstim Oyj:n 10. lokakuuta 2014 julkaisemaan esitteeseen

Nexstim Oyj Esitteen täydennys