31.03.2016 17:00:00 CET

Nexstim Oyj ("Nexstim") Hallituksen päätökset

 

Yhtiötiedote, Helsinki, 31. maaliskuuta 2016, klo 18.00

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) on lääkintälaitteita kehittävä ja tuottava teknologiayritys, joka pyrkii parantamaan aivohalvauspotilaiden kuntoutusta kallon ulkopuolisella aivostimulaatiolla. Yhtiö ilmoittaa, että tänään Nexstim Oyj:n varsinaisen yhtiökokouksen jälkeen pidetyn hallituksen kokouksen päätösten mukaisesti hallituksen valiokuntiin kuuluvat seuraavat henkilöt:

Tarkastusvaliokunnan puheenjohtajana toimii Juliet Thompson ja jäseninä toimivat Juha Vapaavuori ja Ekaterina Smirnyagina.

Palkitsemisvaliokunnan puheenjohtajana toimii Ken Charhut ja jäseninä Johan Christenson ja Martin Jamieson.

Nimitysvaliokunnan jäseninä jatkavat toistaiseksi puheenjohtajana Staffan Lindstrand ja jäseninä Sami Tuhkanen ja Jos Peeters. Hallituksen puheenjohtaja Martin Jamieson osallistuu nimitysvaliokunnan kokouksiin.

Nexstim Oyj:n hallituksen jäsenet Johan Christenson, Ekaterina Smirnyagina ja Juha Vapaavuori ja nimitysvaliokunnan jäsenet Staffan Lindstrand, Sami Tuhkanen ja Jos Peeters ovat ilmoittaneet, että he eivät vastaanota hallituspalkkioita yhtiöltä. Edellä mainituille hallituksen jäsenille korvataan vain hallituksen kokouksista aiheutuneet matkakulut yhtiökokouksen päätöksen mukaisesti.

Hallituksen puheenjohtaja Martin Jamieson kommentoi tiedotetta: "Nexstim on ymmärtänyt ja käsitellyt erittäin mielenkiintoisia asioita. Näemme tulevaisuuden askeleet nyt selkeämpinä, ja näistä yksi on yhtiön rahoittaminen, mikä tullaan viemään loppuun ennen kolmannen vuosineljänneksen loppua 2016"

NEXSTIM OYJ
Toimitusjohtaja Janne Huhtala

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Nexstim                                                                                                   +358 (0)40 8615046
Janne Huhtala, toimitusjohtaja                                                      janne.huhtala@nexstim.com

UB Securities Oy (hyväksytty neuvonantaja)                                              +358 (0)9 2538 0246

Consilium Strategic Communications                                                       +44 (0)20 3709 5700
Mary-Jane Elliott / Ivar Milligan / Laura Thornton                     nexstim@consilium-comms.com

Tietoja Nexstim Oyj:stä
Nexstim on lääkintälaitteita kehittävä ja tuottava teknologiayritys, joka pyrkii parantamaan aivohalvauspotilaiden kuntoutusta. Nexstim on ensimmäisenä hyödyntänyt teknologiaansa aivojen diagnosoinnissa NBS (Navigated Brain Stimulation) -järjestelmän avulla. Se on ensimmäinen ja ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoivaan kallon läpäisevään magneettiseen stimulaatioon (nTMS) perustuva järjestelmä aivojen puhealueiden ja liikeaivokuoren leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Yhtiö on kehittänyt samalle teknologia-alustalle laitteen nimeltä Navigated Brain Therapy (NBT®, navigoitu aivoterapia) aivohalvauspotilaiden hoitoon. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Finlandin ja Nasdaq First North Swedenin markkinapaikoilla. Lisätietoja on verkkosivulla www.nexstim.com.

 

Nexstim Oyj