18.08.2016 17:00:00 CET

Nexstim Oyj Nexstim Oyj:n hallitus hyväksyi rahoitusjärjestelyn

 

Yhtiötiedote, Helsinki, 18. elokuuta 2016 klo 18.00

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) ("Nexstim" tai "Yhtiö"), lääkintäteknologiayritys, joka on kehittänyt uraauurtavan kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon perustuvan laitteiston, ilmoittaa, että Yhtiön hallitus on tämänpäiväisen ylimääräisen yhtiökokouksen jälkeen päättänyt 21.7.2016 julkistetun rahoitusjärjestelyn toteuttamisesta.

Tausta

Nexstim ilmoitti 21.7.2016 aikeistaan vahvistaa käyttö- ja kasvupääomaansa 500.000 euron suuruisella suunnatulla osakeannilla, 5 miljoonan euron vaihtovelkakirjalainalla ja 6,5 miljoonan euron stand-by equity facility -sopimuksilla sekä laskemalla liikkeeseen osakkeisiin oikeuttavia erityisiä oikeuksia Bracknor Investmentille ("Bracknor") sekä Nexstimin nykyiselle osakkeenomistajalle Suomen Itsenäisyyden Juhlarahasto Sitralle ("Sitra") ("Rahoitusjärjestely").

Hallituksen päätökset

18.8.2016 pidetyn Yhtiön ylimääräisen yhtiökokouksen myöntämien valtuutusten nojalla ja osana Rahoitusjärjestelyä, hallitus on tänään päättänyt:

Hallituksen puheenjohtaja Martin Jamieson kommentoi asiaa: "Käyttö- ja kasvupääomaa vahvistava rahoitusjärjestely auttaa korvaamattomalla tavalla Nexstimiä kaupallistamaan strategisesti keskeisen NBT®-laitteiston Yhdysvalloissa. Nykyisten ja uusien sijoittajien tuki on osoitus teknologiamme ainutlaatuisuudesta ja uraauurtavuudesta, ja haluamme kiittää heitä tuesta."

NEXSTIM OYJ
Martin Jamieson, toimitusjohtaja

Lisätietoja saa verkkosivuilta www.nexstim.com tai puhelimitse:

Nexstim                                                                                                          +447715163942
Martin Jamieson, toimitusjohtaja                                             martin.jamieson@nexstim.com
                                                                                                                                             
UB Securities Oy (hyväksytty neuvonantaja)                                              +358 (0)9 2538 0246

Consilium Strategic Communications                                                       +44 (0)20 3709 5700
Mary-Jane Elliott / Ivar Milligan / Laura Thornton                     nexstim@consilium-comms.com

Tietoja Nexstim Oyj:stä
Lääkintäteknologiayritys Nexstim on ensimmäisenä hyödyntänyt teknologiaansa aivojen diagnosoinnissa NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteiston avulla. Se on ensimmäinen ja ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoivaan kallon läpäisevään magneettiseen stimulaatioon (nTMS) perustuva laitteisto aivojen puhealueiden ja liikeaivokuoren leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Yhtiö on kehittänyt samalle teknologia-alustalle navigoituun aivoterapiaan perustuvan laitteiston (Navigated Brain Therapy, NBT®), joka on CE-hyväksytty käytettäväksi kroonisen neuropaattisen kivun, vakavan masennuksen ja aivohalvauksen hoidossa. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Finland ja Nasdaq First North Sweden markkinapaikoilla. Lisätietoja on verkkosivulla www.nexstim.com

 

Nexstim Oyj