11.01.2017 08:00:00 CET

Nexstim Oyj ilmoittaa sopimusten solmimisesta itsenäisten myyntiedustajien kanssa Yhdysvalloissa

Yhtiötiedote, Helsinki, 11.1.2017 klo 9.00

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (jäljempänä "Nexstim" tai "Yhtiö"), lääkintäteknologiayritys, joka on kehittänyt uraauurtavaan navigoivaan kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon perustuvan laitteiston, ilmoittaa, että Nexstimin kokonaan omistama tytäryhtiö Nexstim Inc. on solminut sopimukset itsenäisten myyntiedustajien kanssa Yhdysvalloissa. Sopimusten perusteella SurgicalOne, Inc., NeuroTec Inc. ja Medical Excellence Southwest toimivat Nexstimin NBS-järjestelmän myyntiedustajina Yhdysvalloissa.  

Mainitut kolme yhtiötä ovat toimineet pitkään lääketieteellisten ja kirurgisten tuotteiden jälleenmyyjinä. Ne ovat keskittyneet erityisesti neurokirurgian alan tuotteisiin ja edustavat ja myyvät lukuisia innovatiivisia teknologioita 21 osavaltiossa ja ovat nyt laajentaneet myyntituotteidensa valikoimaa Nexstimin aivotoiminnan tutkimusjärjestelmällä.  

Nexstimin Yhdysvaltojen toimintojen toimitusjohtaja John Liedtky kommentoi sopimuksia seuraavasti: " Tämä on myönteinen vaihe osana yhtiön strategiaa kehittää jälleenmyyntimallia Yhdysvalloissa. Olemme tyytyväisiä voidessamme aloittaa yhteistyön uusien yhteistyökumppaneiden kanssa Nexstimin NBS-teknologian tunnettuuden ja käytön lisäämiseksi."

NEXSTIM OYJ
Martin Jamieson, toimitusjohtaja

Lisätietoja saa verkkosivuilta www.nexstim.com tai puhelimitse:

Nexstim                                                                                                          +447715163942
Martin Jamieson, toimitusjohtaja                                             martin.jamieson@nexstim.com
                                                                                                                                             
UB Securities Oy (hyväksytty neuvonantaja)                                              +358 (0)9 2538 0246

Tietoja Nexstim Oyj:stä
Nexstim on lääkintäteknologiayritys, joka on kehittänyt uraauurtavan navigoivan aivojen stimulaatioteknologian (NBS-laitteiston) aivojen diagnosointiin. Laitteisto on ensimmäinen ja ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoivaan kallon läpäisevään magneettiseen stimulaatioon (nTMS) perustuva järjestelmä liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Yhtiö on kehittänyt samalle teknologia-alustalle navigoituun aivoterapiaan perustuvan laitteiston (Navigated Brain Therapy, NBT®), joka on CE-hyväksytty käytettäväksi kroonisen neuropaattisen kivun, vakavan masennuksen ja aivohalvauksen hoidossa. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Finlandin ja Nasdaq First North Swedenin markkinapaikoilla. Lisätietoja on verkkosivulla www.nexstim.com

 

Nexstim Oyj