26.04.2017 08:00:00 CET

Nexstim Oyj - warranttien toteuttaminen 21.7.2016 julkistetun rahoitusjärjestelyn mukaisesti

Yhtiötiedote, Helsinki, 26.4.2017 klo 9.00

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) ("Nexstim" tai "Yhtiö"), on lääkintäteknologiayritys, joka on kehittänyt markkinoimansa uraauurtavan kallon ulkopuoliseen navigoivaan aivostimulaatioon perustuvan laitteiston käytettäväksi hoitosovelluksissa ja diagnostiikkasovelluksissa. Yhtiö ilmoittaa, että se on vastaanottanut Bracknorilta warranttien toteuttamista koskevan ilmoituksen 21.7.2016 julkistetun rahoitusjärjestelyn mukaisesti. Bracknor merkitsee warranttien perusteella yhteensä 3 543 586 uutta osaketta warranttien ehtojen mukaisesti 0,1411 euron osakekohtaisella merkintähinnalla. Warranteilla merkittävien uusien osakkeiden kokonaismerkintähinta on siten 499 999,98 euroa. Uudet osakkeet ovat listattuna arviolta 3.5.2017. Warranttien toteuttamisen jälkeen rekisteröityjen osakkeiden kokonaismäärä Yhtiössä on 81 130 333.

NEXSTIM OYJ
Martin Jamieson, hallituksen pj ja toimitusjohtaja

Lisätietoja saa verkkosivuilta www.nexstim.com tai puhelimitse:

Nexstim                                                           +447715163942
Martin Jamieson, hallituksen pj ja toimitusjohtaja  martin.jamieson@nexstim.com
                                                                                                                                                                                                        
UB Securities Oy (hyväksytty neuvonantaja)  +358 (0)9 2538 0246

Citigate Dewe Rogerson                            +44 (0)207 2821066
Katja Stout                                       katja.stout@citigatedr.co.uk

Tietoja Nexstim Oyj:stä
Nexstim on lääkintäteknologiayritys, joka on kehittänyt markkinoimansa uraauurtavan kallon ulkopuoliseen navigoivaan aivostimulaatioon perustuvan laitteiston käytettäväksi hoitosovelluksissa (NBT®-laitteisto) ja diagnostiikkasovelluksissa (NBS-laitteisto). Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoivaan kallon läpäisevään magneettiseen stimulaatioon (nTMS) perustuva järjestelmä liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten.

Yhtiö on kehittänyt samalle teknologia-alustalle navigoituun aivoterapiaan perustuvan laitteiston (Navigated Brain Therapy, NBT®), joka on CE-hyväksytty käytettäväksi aivohalvauksen, vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa. NBT®-laitteistosta on parhaillaan käynnissä vaiheen III kliininen lisätutkimus, E-FIT trial, johon osallistuu 60 potilasta. Tutkimus valmistuu arvion mukaan vuoden 2018 ensimmäisen vuosineljänneksen aikana, minkä jälkeen Nexstim voi hakea markkinointilupaa FDA:lta huhtikuussa 2018. FDA:n markkinointiluvan myötä Nexstim voi aloittaa aivohalvauskuntoutukseen kehittämänsä NBT®-laitteiston markkinoinnin ja myynnin Yhdysvalloissa.

Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Finlandin ja Nasdaq First North Swedenin markkinapaikoilla. Lisätietoja on verkkosivulla www.nexstim.com

Nexstim Oyj - warranttien toteuttaminen