Oyj Ahola Transport Abp: Ahola Transport on tyytyväinen listautumiseensa First North Finlandiin alkuhankaluuksista huolimatta

01.Huhtikuu 2016 at 11:58:00 CET

Ahola Transport on tyytyväinen listautumiseensa First North Finlandiin alkuhankaluuksista huolimatta

 

Kun kauppaa on käyty kaksi päivää Helsingin First North -markkinapaikalla, näyttää listautuminen Suomeen oikealta ratkaisulta alun hankaluuksista huolimatta. Markkinapaikan vaihto tehtiin, jotta suomalaisten osakkeenomistajien kaupankäynti Aholan osakkeella helpottuisi.

 

Toimitusjohtaja Hans Ahola kommentoi:

"Olemme erittäin tyytyväisiä siitä lämpimästä vastaanotosta ja tuesta, mitä olemme saaneet Nasdaq Helsingiltä. Pörssi on tehnyt kaikkensa, jotta kaupankäynti olisi täysin läpinäkyvää ja oikeudenmukaista. Ymmärrän, että markkinapaikan ja valuutan vaihtuminen Ruotsista ja kruunuista Suomeen ja euroihin voi aiheuttaa hämmennystä sijoittajissa. Alun hankaluuksista huolimatta näen edessäni pitkän ja valoisan yhteistyön pörssin kanssa."

 

Helsingin pörssin markkinavalvontajohtaja Susanna Tolppanen kommentoi:

"Kaikki sijoittajat eivät olleet sisäistäneet, että markkinapaikan vaihdon seurauksena myös kaupankäyntivaluutta vaihtui Ruotsin kruunusta euroihin. Olemme peruuttaneet virheellisillä hinnoilla tehdyt osakekaupat, eikä kukaan ole kärsinyt asian vuoksi. Tässä ei ollut kyse kovin isosta asiasta. Vastaavaa saattaa tapahtua esimerkiksi osingonmaksun yhteydessä tai splitissä. Pahoittelemme tapahtunutta ja samalla toivotamme yhtiön lämpimästi tervetulleeksi markkinapaikallemme".  

 

Ahola Transport on aiemmin ollut listattuna Ruotsissa Aktietorgetin markkinapaikalla, mutta on nyt siis vaihtanut markkinapaikakseen Nasdaq Helsingin First Northin. Kaupankäynnin odotetaan sujuvan paremmin ja tämä hyödyntää sekä suomalaisten, ruotsalaisten ja muidenkin ulkomaalaisten sijoittajien kaupankäyntiä. Kaupankäynti Ahola Transportin osakkeilla alkoi Helsingissä tämän viikon keskiviikkona 30.3.

 

Kokkolassa, 1. huhtikuuta 2016 

 

Lisätietoja:

Hans Ahola, Toimitusjohtaja, Ahola Transport

Tel: +358 44 4494 000

E-mail: hans.ahola@aholatransport.com

 

Rickard Snellman, Business Controller / IR, Ahola Transport

Tel: +358 44 4494 228

E-mail: rickard.snellman@aholatransport.com