Oyj Ahola Transport Abp: Ahola Transport uudistaa kuljetuskalustoaan

13.Heinäkuu 2016 at 10:27:00 CET

Ahola Transport uudistaa kuljetuskalustoaan

 

Ahola Transport on tehnyt sopimuksen Schmitz Cargobull Suomi Oy:n kanssa noin sadan uuden perävaunun hankkimisesta. Hankinta on yksi osoitus Ahola Transportin asiakaspalveluun ja laatuun keskittyvän strategian toteutumisesta.

Moderni kuljetuskalusto, jonka mitat ja ominaisuudet on optimoitu vastaamaan markkinoiden vaatimuksia ja tarpeita on Ahola Transportin yksi laadunrakentamisen tukijaloista, jolla tehokkuutta, laatua ja turvallisuutta voidaan parantaa.

Perävaunujen uudistamisprosessi aloitettiin vuosi sitten. Tämän jälkeen perävaunujen vaihtoehtoiset toimittajat kilpailutettiin, erilaiset vaihtoehdot testattiin ja arvioitiin.

"Schmitz Cargobull Suomi täytti parhaiten vaatimuksemme ja tarpeemme", kertoo ostoista vastaava johtaja Ole Nyblom. "Meillä on ilo tarjota uutta, houkuttelevaa ja tehokasta kalustoamme kuljettajillemme ja asiakkaillemme" Nyblom jatkaa.

Kaluston uusi ilme rakentuu Ahola Transportin uudistettavan logon ympärille. Uusi kalusto on liikenteessä syksyn aikana. Uuden ilmeen lanseeraus tapahtuu Kokkolassa syyskuussa.

 

Lisätietoja:

Ole Nyblom, hankintajohtaja

Puh: +358 44 4494 444

ole.nyblom@aholatranpsort.com

 

Hans Ahola, toimitusjohtaja

Puh: +358 44 4494 000

 

hans.ahola@aholatransport.com