Oyj Ahola Transport Abp: Ahola Transport vahvistaa organisaatioaan

02.Elokuu 2016 at 08:45:00 CET

Jukka Raudasoja on nimetty Oyj Ahola Transport Abp:n maantieliikenteen liiketoimintajohtajaksi 15.8.2016 alkaen.  

Tekniikan Lisenssiaatti Jukka Raudasoja on toiminut työuransa aikana mm. Destia Oy:n ja Tieliikelaitoksen eri johtotehtävissä. Viimeiset viisi vuotta hän on toiminut Destia Oy:n asiantuntijapalvelut liiketoimintayksikön johtajana. Raudasojan aikaisemmat tehtävät ovat liittyneet operatiivisen johtamisen lisäksi myös liiketoiminnan kehittämiseen ja strategiseen johtamiseen. Työuransa alkuvuosina Jukka on toiminut myös yrittäjänä ja konsulttina toimialanaan liiketoiminnan kehittäminen.

Ahola Transportin Maantiekuljetusten liiketoimintajohtajan tehtävä on uusi ja tehtävänä on johtaa kokonaisvaltaisesti kyseistä liiketoimintaa, sekä hoitaa toimialan strategista ja operatiivista kehittämistä hallituksen ja konsernin johtoryhmän asettamien linjausten mukaisesti.

Hans Ahola, joka on vastannut maantiekuljetusten liiketoiminnasta tähän asti, keskittyy jatkossa hoitamaan konsernijohtajan tehtäviä.

"Olen äärimmäisen tyytyväinen, että Jukka ottaa vastaan tämän uuden haasteen ja tuo vahvaa johtajuutta ja kokemusta yhtiöömme. Toivotamme Jukan tervetulleeksi Ahola Transport konserniin ja toivotamme onnea ja menestystä vaativaan tehtävään.", toteaa toimitusjohtaja Hans Ahola.

"Olen erittäin innostunut vastaanottamaan uuden haasteen ja haluan tuoda oman kokemukseni nyt Ahola Transport Oy:n käyttöön. Yhdessä osaavan henkilökunnan kanssa voimme tehdä yhtiöstä yhä kilpailukykyisemmän, parantaa asiakaspalvelua edelleen ja jatkaa kasvu-uralla asiakkaiden muuttuvat kuljetustarpeet huomioiden." Kommentoi uusi liiketoimintajohtaja Jukka Raudasoja.

Lisätietoja:
Hans Ahola, toimitusjohtaja Ahola Transport
Puhelin: +358 44 4494 000
Sähköposti: hans.ahola@aholatransport.com