Oyj Ahola Transport Abp: Ahola Transport förstärker sin organisation

02.August 2016 at 08:45:00 CET

Jukka Raudasoja har utnämnts till affärsområdeschef för landsvägstransporter från och med 15.8.2016.

Teknologie Licensiat Jukka Raudasoja har i sin arbetskarriär bland annat fungerat i olika ledarposter inom Destia och Tieliikelaitos. De senaste fem åren har han fungerat som direktör för affärsområdet "Asiantuntijapalvelut" inom Destia. Till Jukkas tidigare arbetsuppgifter har hört förutom operativ ledning även även affärsutveckling och strategisk ledning. I början av sin yrkeskarriär har Jukka även fungerat som företagare och konsult med fokus på verskamhetsutveckling.

Rollen som direktör för affärsområdet landsvägstransporter är ny och uppgiften innebär totalansvar för ledning av affärsområdet och att sköta om affärsområdets strategiska och operativa utveckling enligt styrelsens och koncernledningsgruppens linjedragningar.

Hans Ahola, som hittills ansvarat för affärsverksamheten, fokuserar i fortsättningen på att sköta rollen som koncernchef för transportkoncernen.

"Jag är mycket nöjd att Jukka tar emot denna utmaning och tillför starkt ledarskap och erfarenhet till vår organisation. Vi önskar Jukka välkommen till Ahola Transport -koncernen och tillönskar lycka och framgång i den utmanande uppgiften", konstaterar VD Hans Ahola.

"Det är med stor entusiasm jag antar denna nya utmaning och jag vill nu tillföra min egen erfarenhet till Ahola Transport. Tillsammans med den kunniga personalen kan vi göra verksamheten mera konkurrenskraftig, ytterligare förbättra kundservicen och fortsätta på tillväxt-spåret, beaktandes kundernas hela tiden föränderliga transportbehov", kommenterar nya affärsområdeschefen Jukka Raudasoja.

Tillägs information:
Hans Ahola, VD Ahola Transport
Mob.: +358 44 4494 000
e-post: hans.ahola@aholatransport.com