Oyj Ahola Transport Abp: Ahola Transport lanseeraa uudistetun brändinsä avoimien ovien päivänä

09.Syyskuu 2016 at 11:23:00 CET

Press release Brand 9.9_FI

Ahola Transport lanseeraa uudistetun brändinsä avoimien ovien päivänä

Ahola Transportilla on avoimet ovet pääkonttorissaan Kokkolassa 9.9. sekä Naantalissa 16.9. Päivän teemana on uudistetun brändin lanseeraaminen. Lisäksi Ahola Transport osallistuu Kokkolassa 9.-10.9. järjestettäviin Voimamies-maailmanmestaruuskisoihin, joissa kilpailijat vetävät yhtenä kilpalajina uudesti brändättyjä kuorma-autoja.

Ahola Transportin uudistamisprosessi alkoi viime talven strategiatyöstä. Viime vuoden 60-vuotisjuhlavuoden sekä osakeannin ja pörssiin listautumisen jälkeen painopisteenä on nyt strategian toteuttaminen entistä korkeamman laadun sekä asiakaspalvelun varmistamiseksi. Samalla yritys aikoo pysyä etulinjassa logistiikka-alan yhä nopeammassa kehityksessä. Visuaalisen identiteetin ja brändin uudistaminen on suurelle yleisölle näkyvin osa strategiaa. Yhä useampia uusia yhdistelmäajoneuvoja tulee liikenteeseen syksyn aikana.
   
 "Uudistetulla brändillä halusimme modernisoida visuaalista identiteettiämme, lisäksi logo merkitsee paljon enemmän", sanoo konsernijohtaja Hans Ahola ja nostaa samalla esiin yhteyden logon ja Aholan ajankohtaisen mission ja strategian välillä:

Avoimien ovien päivänä esitellään sekä Ahola Transportin että Specialtransportin uutta kalustoa. Perheyrityksenä Ahola Transport tarjoaa koko perheelle sopivaa ohjelmaa ilmapalloineen, karuselleineen ja pomppulinnoineen.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Hans Ahola, +358 44 4494 000
hans.ahola@aholatransport.com