Oyj Ahola Transport Abp: Ahola Transport håller öppet hus och lanserar förnyat brand

09.September 2016 at 11:23:00 CET

Press release Brand 9.9_SE

Ahola Transport håller öppet hus och lanserar förnyat brand

Ahola Transport håller öppet hus i på huvudkontoret i Karleby 9.9 och i Nådendal 16.9. Temat är lansering av det förnyade brandet. Ahola Transport deltar även i starkeman-världsmästerskapen som ordnas i Karleby 9-10.9 där de nybrandade lastbilarna dras av de tävlande som en av tävlingsgrenarna.

Förnyelseprocessen inom Ahola Transport har tagit avstamp från vinterns strategiarbete. Efter 60 års jubileum förra året, nyemission och börsintroduktion är nu fokus på att förverkliga strategin för att säkerställa en allt högre nivå kundservice och kvalitet samt att ligga i framkanten i logistikbranschens allt snabbare utveckling.
Förnyandet av den visuella identiteten och brandet är den för allmänheten mest synliga delen som kommer synas i takt med att allt flera nya ekipage som rullar på vägarna under hösten.
  
 "Med det förnyade brandet ville vi fräscha upp och modernisera vår visuella identitet, och logon signalerar ju så mycket mera - säger koncernchef Hans Ahola och vill därmed lyfta fram kopplingen mellan logon och Aholas aktuella mission och strategi:

På Öppet hus -tillställningarna förevisas både Ahola Transports och Specialtransports nya ekipage. Som familjeföretag erbjuder Ahola Transport ett familjevänligt program med ballonger, karuseller och hoppborgar.

För mera information, kontakta VD, Hans Ahola,
Mobil: +358 44 4494 000
e-post: hans.ahola@aholatransport.com