Savo-Solar on voittanut tarjouskilpailun aurinkokeräinkentän toimittamisesta Ystad Energille Ruotsissa - sopimus tarkentuu valitusajan umpeuduttua

17.November 2016 at 09:32:11 CET

Savo-Solar Oyj
Yhtiötiedote                17.11.2016 klo 9.30 (CET)

Savo-Solar on voittanut tarjouskilpailun aurinkokeräinkentän toimittamisesta Ystad Energille Ruotsissa - sopimus tarkentuu valitusajan umpeuduttua

Savo-Solar on voittanut tarjouskilpailun uuden Ystad Arena -hallin katolle rakennettavan aurinkokeräinkentän toimittamisesta.  Keräinkentän tilaaja on kaukolämpöyhtiö Ystad Energi AB. Tarjouskilpailuun liittyy kahden viikon valitusaika, jonka jälkeen käynnistetään neuvottelut varsinaisesta sopimuksesta.

Tarjouskilpailun arvo on noin 70 tuhatta euroa, ja sopimuksen lopullinen sisältö ja ehdot tarkentuvat varsinaisissa sopimusneuvotteluissa. Tämä on Savo-Solarin ensimmäinen kokonaistoimitus Ruotsiin ja on siksi yhtiölle erittäin tärkeä.

SAVO-SOLAR OYJ

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Jari Varjotie
Puh: +358 400 419 734
Sähköposti: jari.varjotie@savosolar.fi

Tämä yhtiötiedote sisältää tietoja, joita Savo-Solar Oyj:n on julkaistava arvopaperimarkkinalain ja/tai rahoitusvälineiden kaupasta säädetyn lain perusteella. Yhtiötiedote toimitettiin julkaistavaksi 17.11.2016 klo 9.30 (CET).

Savo-Solar lyhyesti
Savo-Solarin erittäin tehokkaat keräimet ja suuren mittakaavan aurinkolämpöjärjestelmät ovat vieneet aurinkolämpöenergiateknologian aivan uudelle tasolle. Yhtiön keräimissä on patentoidut, nanopinnoitetut suoravirtausabsorberit, ja tällä johtavalla teknologialla Savo-Solar auttaa asiakkaitaan tuottamaan puhdasta ja kilpailukykyistä energiaa. Savo-Solarin visio on olla ensisijainen valinta tehokkaiden aurinkolämpö- järjestelmien toimittajana maailmanlaajuisesti. Yhtiö keskittyy suuren mittakaavan projekteihin kaukolämmön tuotannossa, teollisuuden prosessilämmityksessä ja kiinteistöjärjestelmissä - eli markkinoihin joissa on iso nopean kasvun potentiaali. Yhtiö toimittaa ensisijaisesti kokonaisia järjestelmiä suunnittelusta asennukseen käyttäen parhaita paikallisia yhteistyökumppaneita. Savo-Solar on tunnustetusti alan innovatiivisin yritys ja haluaa pysyäkin sellaisena. Yhtiö on myynyt ja toimittanut tuotteitaan yli 17 maahan neljällä mantereella. Savo-Solarin osake on listattu First North Swedenissä tunnuksella SAVOS ja First North Finlandissa tunnuksella SAVOH. www.savosolar.fi.

Yhtiön Hyväksytty Neuvonantaja on Mangold Fondkommission AB, puh.  +46 8 5030 1550.