<![CDATA[SERSTECH AB]]> SERSTECH AB Release
Serstech bekräftar att de erhållit en order från FN med fokus på identifiering av narkotika.  Ordern är en del av ett större narkotikabekämpningsprogram inom FNs utvecklingsprogram (UNDP). Ordern är värd närmare 1 MSEK och innefattar ett flertal instrument, mjukvara och utbildning. Ordern kommer att levereras under första kvartalet 2018.

 

"Denna order från FN är mycket glädjande och viktig ,då det återigen visar att de aktiviteter vi gör ger resultat och banar vägen för ett spännande 2018." säger Thomas Pileby, VD Serstech AB.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Thomas Pileby, VD Serstech AB

Tel: 0702 072643 E-mail: tp@serstech.com

Om Serstech AB

Serstech skapar medvetande om kemikalier genom att kombinera mätdata från en handhållen Ramanspektrometer, Serstech Indicator, med en säker systemlösning, ChemDash. Den användarvänliga lösningen identifierar, hanterar och analyserar kemikalier som kan påverka säkerheten i samhället - kemikalier som finns i t ex sprängämnen, explosiver och narkotika.  Distributörer och partners är spridda världen över. Serstechs huvudkontor ligger i Lund, all tillverkning sker i Sverige. Serstech är noterat på Nasdaq First North. Läs mer: www.serstech.com

Västra Hamnen Corporate Finance AB är certified advisors till Serstech AB

 
     

 

]]>