Publicerad: 2011-11-08 11:00:00 CET
Vitec Software Group AB
Vitec och Datscha samarbetar kring bättre fastighetsvärderingar

Genom ett samarbete mellan Vitec och Datscha kan man nu föra över information från Vitecs affärssystem för fastighetsförvaltning direkt till Datscha. Systemintegrationen sparar mycket tid och möjliggör effektiva och tillförlitliga värderingsresultat.

UMEÅ, 2011-11-08 11:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --
"Många av Datschas kunder är redan idag användare av Vitecs affärssystem. De får nu möjlighet att exportera information till Datscha på ett enkelt och tidseffektivt sätt. På Datscha arbetar vi aktivt för en standardiserad informationsdelning inom fastighetsbranschen och ser detta som ett viktigt steg på den vägen", säger Andreas Nordgren, Sälj- och Marknadschef på Datscha.

"De affärssystem vi levererar utgör en viktig central funktion hos våra kunder. Systemen hanterar värdefull affärsinformation om våra kunders fastigheter som används vid utförliga fastighetsvärderingar. Integrationen mellan våra affärssystem och Datscha möjliggör tillgång till denna information vilket ger effektivare värderingar för våra kunder." säger Kristofer Olsson, chef för Produktledningen på Vitec Fastighetssystem.

Datscha AB
Datscha  är Sveriges ledande leverantör av tjänster för information och analys av kommersiella fastigheter. Till sina kunder erbjuder Datscha via webben snabb tillgång till information om alla kommersiella fastigheter i Sverige och ett effektivt verktyg att analysera informationen med. Datscha har över 1500 användare i 7 olika länder vilka merparten är verksamma inom finans- eller fastighetsmarknaden.

Vitec Fastighetssystem AB
Vitec Fastighetssystem erbjuder kompletta affärssystem för effektiv och lönsam förvaltning och utveckling av fastigheter samt system för energiuppföljning. Vitec Fastighetssystem ingår i Vitec Software Group.

För mer information kontakta
Andreas Nordgren, Sälj- och Marknadschef Datscha, tel: 08 - 507 053 61
Kristofer Olsson, Chef Produktledningen Vitec Fastighetssystem, tel: 070 - 698 04 02

 

Vitec Software Group AB (publ) är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem. Bland kunderna finns bygg- och fastighetsbolag, fastighetsmäklare, energibolag, tidningsföretag, bank & försäkring samt sökmediabolag.  Bolaget omsätter på årsbasis ca 330 Mkr och har ca 300 medarbetare. Vitec är noterat på Nasdaq OMX, Stockholm.
www.vitec.se   Säte: Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00, Fax 090-15 49 07