Publicerad: 2011-12-16 09:00:00 CET
Vitec Software Group AB
Vitec flyttar in Studentstadens kundtjänst i mobilen

Studentstaden i Uppsala lanserar nya mobila tjänster baserade på Vitecs appar. Med apparna kan studenter på ett enkelt sätt söka boende och kontakta kundtjänst för t.ex. en felanmälan. Genom satsningen på den mobila kundtjänsten räknar Studentstaden med att markant förenkla för studenter som är bostadssökande eller boende.

Umeå, 2011-12-16 13:16 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

- Vår ambition med satsningen på mobila appar är att göra det enkelt och smidigt för studenter som är bostadssökande eller boende hos oss. De tjänster som efterfrågas mest gör vi nu lättillgängliga via en smartphone eller surfplatta. Apparna kommer att öka tillgängligheten och rationalisera och förenkla hanteringen avsevärt för alla, säger Annika Bayard, Kommunikationsansvarig Rikshem.

- Vi är mycket nöjda med att Studentstaden valt vårt mobila erbjudande. Med apparna gör vi funktioner och moduler i våra system lättillgängliga i smartphones och surfplattor. Vårt erbjudande innehåller idag flertalet mobila lösningar såsom Söka bostad, Teknisk förvaltning, Kundservice och Energiuppföljning. Detta kommer vi att utöka vidare över tiden, menar Tommy Hallberg, VD Vitec Fastighetssystem.

Studentstaden i Uppsala
Studentstaden i Uppsala erbjuder studenter lägenheter och rum i flera attraktiva områden i Uppsala. Studentstaden ägs av Rikshem och Uppsalahem gemensamt. Totalt äger och förvaltar Studentstaden 4 350 studentrum och studentlägenheter och erbjuder därmed flest studenter boende i Uppsala.

Vitec Fastighetssystem AB
Vitec Fastighetssystem erbjuder kompletta affärssystem för effektiv och lönsam förvaltning och utveckling av fastigheter samt system för energiuppföljning. Vitec Fastighetssystem ingår i Vitec Software Group.
 

För mer information kontakta
Annika Bayard, Kommunikationsansvarig Rikshem, 010 - 70 99 200
Tommy Hallberg, VD Vitec Fastighetssystem, 0733 - 018 220

 

Vitec Software Group AB (publ) är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem. Bland kunderna finns bygg- och fastighetsbolag, fastighetsmäklare, energibolag, tidningsföretag, bank & försäkring samt sökmediabolag.  Bolaget omsätter på årsbasis ca 330 Mkr och har ca 300 medarbetare. Vitec är noterat på Nasdaq OMX, Stockholm.

 

 www.vitec.se   Säte: Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00, Fax 090-15 49 07