Publicerad: 2015-07-03 09:00:00 CET
Vitec Software Group AB
Maria Skogelid blir marknadschef på Vitec

Maria Skogelid tillträder den 1 september en nyinrättad tjänst som marknadschef i Vitec Software Group AB (publ) med Umeå som placeringsort. Maria kommer närmast från Norrmejerier, där hon arbetat som marknadschef för exportvarumärkena Västerbottensost och Gainomax.

Umeå, 2015-07-03 09:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- 

- Det är fantastiskt roligt, både för att Vitec är ett sådant genuint bolag, men också för att tjänsten är ny och jag får vara med och utveckla arbetet med varumärket och marknadsföringen, säger Maria Skogelid, nyutnämnd marknadschef på Vitec.

- Det är roligt att så många välmeriterade sökande har visat intresse för att jobba som marknadschef hos oss. Vitec har vuxit från ett litet Umeå-företag till ett nordiskt programvarubolag med utmaningar när det gäller varumärket och marknadsföringen och vår bedömning är att Maria har både erfarenhet och kompetens för att leda detta arbete, säger Patrik Fransson, COO i Vitec Software Group AB (publ).
  

För mer information kontakta;
Patrik Fransson, COO, Vitec Software Group AB (publ), tel. +46 70 659 49 39 

   

  

Vitec Software Group AB (publ) är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem till den nordiska marknaden. Bolaget, med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark växer i den mogna delen av programvarubranschen genom att konsolidera vertikala programvarusegment. Bland kunderna finns fastighetsmäklare, bygg- och fastighetsbolag, banker & försäkringsbolag, energibolag, hälsoföretag, bildelshandlare samt tidningsföretag.  Koncernens omsättning har en årstakt om 575 Mkr och har ca 400 medarbetare. Vitec är noterat på Nasdaq OMX, Stockholm.

www.vitec.se   Säte: Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00