Publicerad: 2015-11-20 11:16:00 CET
Vitec Software Group AB
Bjurfors väljer Vitec Express

Fastighetsmäklarföretaget Bjurfors har utvärderat de mäklarsystem som finns på den svenska marknaden och valet föll på det molnbaserade mäklarsystemet Vitec Express. Vitecs molntjänst uppfyller kraven som Bjurfors ställer på ett modernt affärsstöd.

Umeå, 2015-11-20 11:16 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Vitec Express är ett molnbaserat mäklarsystem som lanserades redan 2013, som ett komplement till traditionella affärssystem för fastighetsmäklare från Vitec. Idag körs systemet helt fristående via en molntjänst. Vitec Express förenklar den moderna fastighetsmäklarens vardag, och tack vare det stöd som finns för alla moderna enheter som exempelvis läsplattor, mobiltelefoner och datorer kan mäklaren arbeta helt mobilt.

- Vi har en unik försäljningsprocess och är måna om att vårt nya mäklarstöd är flexibelt och håller långsiktigt, säger Madelene Johansson, IT-chef vid Bjurfors. Efter utvärderingen väljer vi nu Vitec Express från vår nuvarande leverantör, då vi ser stora möjligheter att nå våra affärsmål med hjälp av denna lösning, säger Madelene Johansson.

- Antalet mäklare i Sverige har aldrig varit så stort som nu och konkurrenssituationen är tuff. Avtalet med Bjurfors är ännu ett bevis på att Vitec Express är nästa generations mäklarsystem. Vi är glada över att kunna bidra genom att både förenkla vardagen för mäklaren och kvalitetssäkra mäklartjänsten ytterligare - och därmed öka förtroendet för hela branschen, säger Richard Larsson, Affärsområdeschef för Vitec Mäklare.

Avtalet sträcker sig över minst tre år.

Bjurfors
Bjurfors är ett av Sveriges äldsta privata mäklarföretag med närmare 370 medarbetare. Under åren sedan starten 1965 har företaget expanderat till stora delar av landet och verksamheten bedrivs i storstadsregionerna som Stockholm, Göteborg och Malmö samt även i flera andra städer och på ett antal fritidsorter både i Sverige och utomlands.

Vitec - Affärsområde Mäklare 
Affärsområde Mäklare är marknadsledande leverantör av kompletta affärssystem för fastighetsmäklare i Sverige. Affärsområdet omsätter ca 120 Mkr/år och ingår i Vitec Software Group AB (publ).

För mer information kontakta 
Richard Larsson, Vitec, Affärsområdeschef Mäklare, tel +46 70 200 28 30
Madelene Johansson, IT-chef, Bjurfors, tel +46 31 733 20 16

 

 

   

Vitec Software Group AB (publ) är ett programvarubolag som erbjuder specifika affärssystem till den nordiska marknaden. Bolaget, med verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark växer i den mogna delen av programvarubranschen genom att konsolidera vertikala programvarusegment. Bland kunderna finns fastighetsmäklare, bygg- och fastighetsbolag, banker & försäkringsbolag, energibolag, hälsoföretag, bildelshandlare samt tidningsföretag.  Koncernens omsättning har en årstakt om 630 Mkr och har ca 440 medarbetare. Vitec är noterat på Nasdaq OMX, Stockholm.

www.vitec.se   Säte: Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00