Publicerad: 2016-03-07 09:00:00 CET
Vitec Software Group AB
Högt tempo kräver nya verktyg för fastighetsmäklaren

Fastighetsmäklarkedjan Notar fortsätter sin expansion i Sverige trots en hårdnande konkurrens. Mäklarens vardag blir allt mer hektisk och tempot är högt. Det kräver att mäklaren kan arbeta mer flexibelt och via mobilen. -Det ökade trycket på våra mäklare ställer höga krav på våra affärssystem, säger Pasha Sabouri, VD Notar Sverige.

Umeå, 2016-03-07 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Fastighetsmäklarföretaget Notar är en av de tre största fastighetsmäklarna i Stockholm och har använt flera av de affärssystem som finns på den svenska marknaden.
- Vi behöver en systemleverantör som förstår mäklarens vardag, lyssnar på våra krav och ligger i teknisk framkant. Därför byter vi nu till mäklarsystemet Vitec Express som är utvecklat just för vår bransch.  

Vitec Express är utvecklat av programvarubolaget Vitec och är ett molnbaserat mäklarsystem som förenklar den moderna fastighetsmäklarens vardag. Det finns stöd för alla moderna enheter som exempelvis läsplattor, mobiltelefoner och datorer vilket gör att mäklaren kan arbeta helt mobilt.

-Vi är måna om att vårt affärssystem verkligen frigör tid för mäklaren och dessutom hjälper oss att bygga långsiktiga kundrelationer på ett enkelt och effektivt sätt. Programbolaget Vitec uppfyller kraven som Notar ställer på en långsiktig systemleverantör säger Pasha Sabouri, VD vid Notar Sverige AB.

-Vi vet att dagens mäklare behöver agera snabbt, tryggt och leverera med hög kvalitet. Som oberoende och långsiktig leverantör är vi glada över att kunna bidra till våra kunders framgång. Genom att både förenkla vardagen för mäklaren och kvalitetssäkra mäklartjänsten ytterligare bidrar vi till att öka förtroendet för hela branschen, säger Richard Larsson, Vitec, Affärsområdeschef Mäklare.

Fakta om Notar
Notar är en av de tre största fastighetsmäklarna i Stockholm och har funnits i över 20 år. I dag finns det närmare 130 Notar-mäklare utspridda på 30 franchisekontor runt om i landet och Notar fortsätter sin expansion i Sverige.

Vitec - Affärsområde Mäklare
Inom Affärsområde Mäklare erbjuder Vitec kompletta affärssystem till fastighetsmäklare i Sverige. Vitec är marknadsledande leverantör i branschen och affärsområdet omsätter ca 120 Mkr/år.

För mer information, kontakta
Richard Larsson, Vitec, Affärsområdeschef Mäklare, tel +46 70 200 28 30.
Pasha Sabouri, VD Notar Sverige AB, tel +46 708 99 79 16.

 

   

  

Vitec Software Group AB (publ) är ett nordiskt programvarubolag som utvecklar och levererar verksamhetskritiska standardiserade programvaror för branschunika behov. Koncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Finland och Norge och växer i huvudsak genom förvärv av mogna programvarubolag i vertikala segment. Bland våra kunder finns fastighetsmäklare, bygg- och fastighetsbolag, banker och  försäkringsbolag, hälsoföretag, bildelshandlare, energibolag och tidningsföretag. Koncernen har 450 medarbetare och omsatte 618 Mkr år 2015. Vitec är noterat på Nasdaq Stockholm.

www.vitec.se   Säte: Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00

Bifogade filer
Pressmeddelande