Publicerad: 2016-05-31 13:40:00 CET
Vitec Software Group AB
Vitec Software Group AB: Ny chef för Affärsområde Finans & Försäkring i Danmark

Ny chef för Vitec Affärsområde Finans & Försäkring i Danmark

Kim Møller Jensen tillträder den 1 september som chef för Vitec Affärsområde Finans & Försäkring i Danmark. Kim har hög kompetens och lång erfarenhet inom IT-området. Närmast kommer han från en tjänst som CIO inom Siemens, och innan dess kommer han från en ledande befattning inom EG. Kim har stor erfarenhet av att driva produktutveckling baserat på unika förutsättningar för enskilda branscher. 

-"Att vara affärsområdeschef är en nyckelroll inom Vitec. Vi bedömer att Kim har både erfarenhet och kompetens att driva det arbetet. Han delar också våra värderingar vilket är viktigt i rollen som ledare inom Vitec", säger Patrik Fransson, VP Operations Vitec.

 

För mer information, kontakta
Patrik Fransson, VP Operations Vitec, 076-942 85 97
Kim Møller Jensen, Chef Vitec Affärsområde Finans & Försäkring, Danmark tel: +45 42 44 02 60.

Disclaimer
Informationen är sådan som Vitec Software Group AB (publ) ska offentliggöra enligt lagen om värdepappersmarknaden och/eller lagen om handel med finansiella instrument. Informationen lämnades för offentliggörande tisdag den 31 Maj 2016 kl 13:00.

Vitec Software Group AB (publ) är ett nordiskt programvarubolag som utvecklar och levererar verksamhetskritiska standardiserade programvaror för branschunika behov. Koncernen har verksamhet i Sverige, Danmark, Finland och Norge och växer i huvudsak genom förvärv av mogna programvarubolag i vertikala segment. Bland våra kunder finns fastighetsmäklare, bygg- och fastighetsbolag, banker och  försäkringsbolag, hälsoföretag, bildelshandlare, energibolag och tidningsföretag. Koncernen har 450 medarbetare och omsatte 618 Mkr år 2015. Vitec är noterat på Nasdaq Stockholm.

www.vitec.se   Säte: Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00