Publicerad: 2017-03-17 09:27:27 CET
Vitec Software Group AB
Vitec Software Group AB: Vitec tecknar flerårsavtal med Väsbyhem

Vitec tecknar flerårsavtal med Väsbyhem

Vitec tecknar ett 6-årigt avtal med det kommunala bostadsbolaget AB Väsbyhem avseende leverans av nytt molnbaserat ekonomi- och fastighetssystem. 
- Efter en noggrann utvärdering föll valet på Vitec. De uppfyller våra högt ställda krav på ett modernt fastighetssystem och kan leverera lösningen som molntjänst, säger Joakim Bysell, förvaltningschef på Väsbyhem.

Inför anskaffningen av nytt ekonomi- och fastighetssystem har Väsbyhem tagit hjälp av konsultbolaget Meta för behovsanalys, kravställning och utvärdering.

- I utvärderingen ingick flera olika kriterier där Vitec sammantaget bäst motsvarade de höga krav som Väsbyhem ställer på kvalitet och leverans av ett modernt, effektivt och flexibelt systemstöd för ekonomi och förvaltning, säger Anders Löwed, projektledare från Meta.

Systemet är byggt för bygg- och fastighetsbolag och stödjer de processer Väsbyhem önskar för att effektivisera sin hyresadministration, uthyrning, ekonomi och tekniska förvaltning. Modulerna för fastighetsförvaltning, uthyrning och ekonomi levereras som en molntjänstlösning där Vitec står för kapacitet och infrastruktur. I molnlösningen sker uppgraderingar automatiskt och samma centrala information kan nås från klienter, webb och appar.

-Vi är mycket glada att få fortsatt förtroende som leverantör till Väsbyhem. Vi har en lång relation med Väsbyhem som använt vårt marknadssystem och varit vår kund i 12 år. Det är fantastiskt roligt att få bidra i deras arbete med att effektivisera sina processer, speciellt med tanke på att de gjort en så grundlig utvärdering av marknaden, säger Fredrik Strandh från Vitec, försäljningschef för Affärsområde Fastighet.

 

Fakta om Vitec, Affärsområde Fastighet 

Affärsområde Fastighet erbjuder branschspecifika programvaror för bolag inom bygg- och fastighetsbranschen i Sverige. Med heltäckande verksamhetssystem stödjer och optimerar vi kundens huvudprocesser som till exempel uthyrning och försäljning, kundservice, ekonomi, teknisk förvaltning och energiuppföljning.

 

För mer information, kontakta

Fredrik Strandh, Försäljningschef Vitec Affärsområde Fastighet, tel 073-660 34 30
Joakim Bysell, Förvaltningschef AB Väsbyhem, tel 08-590 980 00
Anders Löwed, Projektledare Meta Fastighetsadministration AB, tel 08-544 44 07