Publicerad: 2017-04-06 09:21:37 CET
Vitec Software Group AB
Vitec Software Group AB: SkandiaMäklarna väljer Vitec efter omfattande upphandling

SkandiaMäklarna väljer Vitec efter omfattande upphandling

SkandiaMäklarna väljer att förlänga sitt samarbete med Vitec.
- Efter en omfattande upphandlingsprocess ser vi fram emot att börja arbeta i ett modernt affärssystem. Vår ambition är att växa, både i Sverige och utomlands. En stark, långsiktig och lyhörd leverantör av affärssystem är en viktig del i vår strategi, säger Fredrik Helmstrand VD för SkandiaMäklarna.

Vitec Express är ett molnbaserat mäklarsystem som förenklar den moderna fastighetsmäklarens vardag. Det finns stöd för alla enheter som exempelvis läsplattor, mobiltelefoner och datorer vilket gör att mäklaren kan arbeta helt mobilt.

- Vi är naturligtvis mycket glada över att SkandiaMäklarna väljer Vitec Express. Det här betyder att 4000 svenska fastighetsmäklare har tillgång till vårt webbaserade och plattformsoberoende system. Av de 20 största rikstäckande mäklarkedjorna har 16 valt Vitec som leverantör av affärssystem till  sina mäklare, säger Richard Larsson, chef för Affärsområde Mäklare, Vitec.

Fakta om SkandiaMäklarna
SkandiaMäklarna är ett av Sveriges största fastighetsmäklarföretag med cirka 500 medarbetare på 90 kontor över hela landet. Företaget förmedlar privatboende, dvs. villor, bostadsrätter och fritidshus, samt kommersiella fastigheter såsom gods, gårdar och lantbruk.
                              

Fakta om Vitec - Affärsområde Mäklare
Vitec utvecklar branschunika programvaror. Inom Affärsområde Mäklare erbjuder Vitec kompletta affärssystem till fastighetsmäklare. Vitec är marknadsledande leverantör i branschen.

För mer information, kontakta
Richard Larsson, Vitec, Affärsområdeschef Mäklare, tel 070 - 200 28 30
Fredrik Helmstrand, SkandiaMäklarna, VD, tel 08 - 410 825 72