Julkaistu: 27.Maaliskuu 2018 at 08:02:00 CET

Vincit Group Oyj: Vincit suunnittelee toimitusjohtajan vaihdosta - uudeksi toimitusjohtajaksi Mikko Kuitunen, Tomi Pienimäki ehdolle hallitukseen

Vincit Group Oyj                                                    

Yhtiötiedote 27.3.2018 kello 9.02

Vincit suunnittelee toimitusjohtajan vaihdosta - uudeksi toimitusjohtajaksi Mikko Kuitunen, Tomi Pienimäki ehdolle hallitukseen

Vincit Group Oyj:n hallitus on 26.3.2018 julkistetussa yhtiökokouskutsussa ehdottanut 25.4.2018 kokoontuvalle yhtiökokoukselle, että yhtiön hallitukseen valitaan uudelleen nykyiset jäsenet Petri Niemi, Eka Ruola ja Artti Aurasmaa ja uusina jäseninä Tomi Pienimäki ja Kirsi Piha.

Ehdotetut hallituksen jäsenet ovat saattaneet yhtiön tietoon, että mikäli he tulevat valituksi, he nimittävät konsernin toimitusjohtajaksi 1.6.2018 alkaen yhtiön perustaja Mikko Kuitusen, joka jättää tehtävänsä Vincit Group Oyj:n hallituksen jäsenenä 25.4.2018 pidettävän yhtiökokouksen päättyessä. Kuten edellä on todettu, konsernin nykyistä toimitusjohtajaa Tomi Pienimäkeä ehdotetaan 25.4.2018 kokoontuvalle yhtiökokoukselle Vincit Group Oyj:n hallitukseen.  

Osakkeenomistajat, jotka edustavat yhteensä yli 32 prosenttia yhtiön äänivallasta, ovat ilmoittaneet kannattavansa yhtiökokouksessa hallituksen ehdotusta hallituksen kokoonpanosta.

"Olen nuijan varressa seurannut ilolla Vincitin vauhdikasta kehittymistä viimeiset vuodet. Siirtymä kapinallisesta hervantalaisesta ATK putiikista kapinalliseksi hervantalaiseksi listayhtiöksi on ollut oppimiskokemus myös minulle. Vincit on tunnettu siitä, että se pyrkii tukemaan yksilöllisiä urapolkuja ja käy siksi aktiivista dialogia kunkin unelmaroolista myös ylimmässä johdossa. Mikko Vincitin perustajana on ollut keskeisessä roolissa näissä keskusteluissa ja hänen palaamisensa yhtiön toimitusjohtajaksi on luonnollinen jatkumo yhtiön kehityksessä", toteaa Vincit Group Oyj:n hallituksen puheenjohtaja Petri Niemi.

"Merkityksellinen työ ruokkii onnistumisen halua ja todennäköisyyttä. Itselleni on tärkeintä päästä tekemään oikeilta tuntuvia asioita. Olen pari vuotta saanut touhuta aika vapaasti Vincitin maskotin roolissa Tomin pitäessä Vincitin kasvukiidossa. Nyt on kuitenkin aika jälleen kääriä hihat ja hypätä laivan puikkoihin. Tätä hyppyä helpottaa suuresti tieto, että saan Tomilta tukea kimuranteissa kysymyksissä aina, kun sitä tarvitsen", kommentoi Vincitin suunniteltu uusi toimitusjohtaja Mikko Kuitunen.

Yhtiön toimitusjohtajana toiminut Tomi Pienimäki komppaa Mikkoa: "Tein sen mitä tulin tekemään ja katson kätteni jälkeä tyytyväisenä. Odotan innolla pestiä Vincitin hallituksessa ja uskon, että tämä liike auttaa minuakin eteenpäin unelmaurallani kohti kiinnostavia hallituspestejä sekä yritysjärjestelyjä."


Lisätietoja:

Vincit Group Oyj, hallituksen puheenjohtaja Petri Niemi, puhelin: +358 400 511 493

Vincit Group Oyj, istuva toimitusjohtaja Tomi Pienimäki, +358 40 834 1399

Vincit Group Oyj, suunniteltu uusi toimitusjohtaja Mikko Kuitunen, puhelin +358 40 589 8316

Hyväksytty neuvonantaja: Alexander Corporate Finance Oy, puhelin: +358 50 520 4098

www.vincit.fi/mediapankki/

Vincit Group Oyj lyhyesti:

Vincit tarjoaa modernia atk:ta möhlimättömyystakuulla. Vincit Group Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi