Julkaistu: 22.Toukokuu 2018 at 12:00:00 CET

Vincit Oyj: Vincit Oyj:n hallitus nimitti Mikko Kuitusen toimitusjohtajaksi

Vincit Oyj

Yhtiötiedote 22.5.2018 kello 13.00

Vincit Oyj:n hallitus nimitti Mikko Kuitusen toimitusjohtajaksi

Vincitin hallitus on 22.5.2018 pitämässään kokouksessa päättänyt aiemmin suunnitellusti nimittää Vincit Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi Mikko Kuitusen. Kuitunen on Vincitin perustaja ja toimi aiemmin myös yrityksen toimitusjohtajana sen perustamisesta lähtien vuoden 2015 loppuun asti. Kuitunen aloittaa pestissään 1.6.2018. Vincitin nykyinen toimitusjohtaja Tomi Pienimäki jatkaa yhtiön hallituksessa.

Nykyinen toimitusjohtaja Tomi Pienimäki: "Lähes kolme vuotta Vincitin vetäjänä ovat olleet todella hienoa aikaa. Firma on kehittynyt sinä aikana melkoisesti ja olen oppinut paljon myös itse. Vauhtia on riittänyt ja se tuskin on ainakaan hidastumaan päin. Odotan mielenkiinnolla roolimuutosta toimarista Vincitin hallitukseen ja koetan parhaani mukaan tukea Mikkoa toimarin hommassa. Kiitokset kollegoille ikimuistoisesta ajasta!"

Tuleva toimitusjohtaja Mikko Kuitunen: "Kiitän Tomia sydämeni pohjasta kympin työstä. On aina mahtavaa tehdä duunia fiksujen ihmisten kanssa. Tältä pohjalta on hienoa lähteä viemään Vincitiä eteenpäin. Lupaan olla kollegoille vaativa, mutta mukava valkku ja kaikkia kuunteleva sälli. Olen ensisijaisesti töissä teitä varten. Meillä on edessä sellainen tulevaisuus, jollaisen siitä yhdessä teemme."

Vincit Oyj

Lisätietoja:

Vincit Oyj, toimitusjohtaja Tomi Pienimäki, puhelin: 040 834 1399

Vincit Oyj, tuleva toimitusjohtaja Mikko Kuitunen, puhelin: 040 589 8316

Hyväksytty neuvonantaja: Alexander Corporate Finance Oy, puhelin: 050 520 4098

Vincit Oyj lyhyesti:

Vincit tarjoaa modernia atk:ta möhlimättömyystakuulla. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi