Julkaistu: 21.Kesäkuu 2018 at 07:30:00 CET

Vincit Oyj: Vincit Californian perustaja Ville Houttu palkittiin vuoden yrittäjänä


Vincit Oyj

Lehdistötiedote 21.6.2018 klo 8:30

Vincit Californian perustaja Ville Houttu palkittiin vuoden yrittäjänä

Vincitin Kalifornian toimipisteen perustaja ja toimitusjohtaja Ville Houttu on palkittu vuoden yrittäjänä. Irvinen kauppakamari jakoi 2018 Entrepreneur of the Year -palkinnon Houtulle 20.6.2018 yhdessä Irvinen kaupungin kanssa Celebrate Irvine -gaalassa.

Irvinen kauppakamarin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Bryan Starr: "Vincit California on täydellinen esimerkki ulkomaalaisomisteisesta yrityksestä, joka on löytänyt Irvinestä erinomaisen maaperän menestystarinansa rakentamiselle Amerikassa. On kunnia antaa tämä tunnustus Ville Houtulle ja Vincitille."

Vincit Californian toimitusjohtaja Ville Houttu: "Olen kiitollinen siitä kasvuympäristöstä, jonka kauppakamari on luonut Irvineen nuorille yrityksille. Tämä palkinto kuuluu Vincitin mahtavalle tiimille, mainioille asiakkaillemme ja meitä matkan varrella auttaneille partnereille."

Vincitin toimitusjohtaja Mikko Kuitunen: "En voisi olla ylpeämpi meidän Uuden mantereen valloittajistamme. Tämä palkinto on samalla osoitus onnistuneesta Vincitin kulttuuriviennistä ja olemme mahdollistaneet maaperän, jossa Ville on voinut luoda yrittäjyyttä yrityksen sisälle. On mahtavaa, että Villeä ei potuta mennä maanantaisinkaan töihin Kalifornian toimistollemme."

Kuvassa:
Ville Houttu (CEO of Vincit California), Mayor Donald P. Wagner (City of Irvine), Bryan Starr (President and CEO of the Greater Irvine Chamber)

Lisätietoa:
Mikko Kuitunen, 040 589 8316
Ville Houttu, +1 415 960 5673 (21.6.2018 klo 16:30 jälkeen)


Vincit Californian mediapankki:
https://www.flickr.com/photos/vincitcalifornia/


Vincit Oyj lyhyesti:
Vincit tarjoaa modernia atk:ta möhlimättömyystakuulla. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi