Julkaistu: 03.Heinäkuu 2018 at 08:45:00 CET

Vincit Oyj: Vincitin Verstas tekee IoT-unelmista totta kuudessa viikossa

Vincit Oyj

Lehdistötiedote 3.7.2018 kello 09:45

Vincitin Verstas tekee IoT-unelmista totta kuudessa viikossa

Vincit ja Avnet Integrated tarjoavat IoT-tuotekehityksen kiihdyttämiseen Verstas-konseptin, jonka avulla yritykset voivat nopeuttaa tuotekehityksen ensimmäisiä vaiheita. Vincit tarjoaa tilat, kehitystiimin ja tarvittavat työkalut, ja Avnet Integrated tarvittavat elektroniikkakomponentit. Yhteistyö mahdollistaa IoT-järjestelmien prototypoinnin kokonaisuutena sen sijaan että rauta- ja softakomponentteja kehitettäisiin erikseen. 

Vincitin Tuukka Sarkki: "Verstaan tärkeimpänä tehtävänä on parantaa prototypoinnin joustavuutta ja nopeutta. Asiakkaalta tarvitaan vain idea, jota lähdetään Vincitin tiimin kanssa protoilemaan. Vakioitu toimintamalli takaa tulokset kuudessa viikossa."

Verstas tarjoaa myös tarvittavat pilviratkaisujen kehitystyökalut helposti asiakkaan saataville ja innovaatioita voidaan tuoda markkinoille nopeammin. 

Avnet Integratedin elektroniikkamoduuleilla voidaan toteuttaa tuotannollisesti skaalautuva laitekokoonpano. Modulit integroituvat saumattomasti muiden Verstaan komponenttien kanssa.

Avnet Integratedin Anatoli Lukkarinen: "Haluamme auttaa yrityksiä kehittämään luotettavia IoT-järjestelmiä. Vincitin Verstas on yrityksille erinomainen ja riskitön mahdollisuus nopeuttaa uusien ideoiden ja tuotteiden kehitystä."

Lisätietoja:

Vincit, Tuukka Sarkki: 040 551 1216

Vincit tarjoaa modernia atk:ta möhlimättömyystakuulla. www.vincit.fi

Avnet Integrated on yli 30 vuoden kokemuksella Euroopan suurimpia sulautettujen elektroniikkamoduuleiden valmistaja ja toimittaja. Vuonna 2017 Avnet Integrated:n globaalin liiketoiminnan liikevaihto oli 1,8 miljardia US dollaria. Avnet Integrated:n tuotekehitys ja suurin osa tuotannosta on Saksassa, jonka lisäksi yhtiöllä on integraatiokeskukset Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa. Avnet Integrated toimii yhteistyössä tarkoin valittujen valmistajien kanssa, jotka valmistavat luotettavia sekä teollisuuteen suunnattuja laitteita ja komponentteja. Fyysisten tuotteiden lisäksi Avnet Integrated tarjoaa useita palvelukokonaisuuksia, joiden avulla asiakkaan voivat optimoida omien tuotteiden tuotantoa, tuotehallintaa ja laatua. Avnet Integrated on osa Avnet Inc. teknologiakonsernia, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli 17,4 miljardia US dollaria. https://www.avnet-integrated.eu/