Julkaistu: 04.Heinäkuu 2018 at 08:45:00 CET

Vincit Oyj: Vincitin talousjohtajaksi nimitetty Niklas Wasenius

Vincit Oyj

Yhtiötiedote 4.7.2018 kello 09:45

Vincitin talousjohtajaksi nimitetty Niklas Wasenius

Vincit tiedotti 16.5.2018 talousjohtajansa Sebastian Krapfin siirtyvän toisen yrityksen palvelukseen ja hakevan itselleen seuraajaa. Tiedotteen jälkeen aloitettiin seuraajan haku, joka on nyt saatu päätökseen ja yhtiö on nimittänyt uudeksi talousjohtajakseen Niklas Waseniuksen. 

Wasenius aloittaa tehtävässä viimeistään 1.10.2018. Hän siirtyy Vincitille Lassila & Tikanojalta, jossa hän on vastannut konsernin ulkoisesta laskennasta. 

Elokuussa muihin haasteisiin siirtyvä talousjohtaja Sebastian Krapf: "Haikeilla mielin jätän Vincitin loistavan porukan. Toivotan Niklakselle vauhtia ja menestystä Vincitin uutena talousjohtajana."

Tuleva talousjohtaja Niklas Wasenius: "On huikeaa päästä jatkamaan Seban jalanjäljillä ja liittyä Vincitin mainetta ja kunniaa niittäneeseen tiimiin. Odotan hyvällä fiiliksellä syksyä ja alkavaa yhteistyötä uusien työkavereiden kanssa."

Toimitusjohtaja Mikko Kuitunen: "Olen toki harmissani, kun emme ehtineet tehdä työparina pidempään töitä Seban kanssa. Samalla olen kuitenkin innoissani, että löysimme mitä mainioimman kaverin täyttämään Seban erittäin asiantuntevat pukumiessaappaat. Mahtavaa saada Niklas pikapuoliin tallustelemaan Vincitin käytäville."

Lisätietoja:
Vincit Oyj, Toimitusjohtaja Mikko Kuitunen, puhelin: 040 589 8316
Vincit Oyj, Talousjohtaja Sebastian Krapf, puhelin: 040 747 6978
Hyväksytty neuvonantaja: Alexander Corporate Finance Oy, puhelin: 050 520 4098

Vincit Oyj lyhyesti:
Vincit tarjoaa modernia atk:ta möhlimättömyystakuulla. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi