Julkaistu: 24.Syyskuu 2018 at 08:45:00 CET

Vincit Oyj: Vincit ja Olympiakomitea sopivat Suomisportin seurapalvelujen kehityksestä vuosille 2018 - 2020


Vincit Oyj


Yhtiötiedote 24.9.2018 kello 9:45

Vincit ja Olympiakomitea sopivat Suomisportin seurapalvelujen kehityksestä vuosille 2018 - 2020


Vincit on solminut Suomen Olympiakomitean kanssa sopimuksen Suomisport-palvelualustan laajentamiseksi lajiliittojen lisäksi myös seurojen käyttöön. Olympiakomitean investointi seurapalvelujen kehitykseen vuosien 2018 - 2020 aikana on 750 000 euroa.

Suomisport on Vincitin Suomen Olympiakomitealle toteuttama urheiluyhteisön sähköinen palvelu, joka tuo urheilun erilaiset palvelut liikkujien taskuun. Seurapalvelut tuovat mukanaan seuroille entistä kattavammat palvelut sekä liikkujille ensiluokkaiset mobiilipalvelut, joissa käyttäjä itse hallinnoi omia ja lastensa liikuntatietoja.

Vincitin johtaja Petri Suhonen: "Sopimus on jatkoa kaksi vuotta kestäneelle hyvälle yhteistyölle Suomen Olympiakomitean kanssa. Olemme innoissamme päästessämme kehittämään suomalaisen urheiluyhteisön ekosysteemiä kohti helposti mukana kulkevaa mobiilipalvelua. Yhteinen tavoitteemme on vähentää seurakentän pakollisia menoja sekä tehdä liikunnan aloittamisesta ja liikkumisesta entistä helpompaa ja houkuttelevampaa niin liikkujille itselleen, kuin kaikille niille arvokkaille, seurojen eteen työtä tekeville seuratoimijoille. "

Suomen Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen: "Suomisport on kansallisesti erittäin merkittävä hanke, jossa toteutetaan liikunnan ja urheilun toimijoille sekä liikkujille ensiluokkaiset digitaaliset palvelut. Lisäksi sen tuloksena syntyy myös liikunnan ja urheilutiedon perusrekisteri sekä laadukasta tietoa viranomaisten, tutkijoiden ja lajiliittojen käyttöön."
 
Lisätietoja:

Vincit Oyj, johtaja Petri Suhonen, puhelin: 044 758 2313

Hyväksytty neuvonantaja: Alexander Corporate Finance Oy, puhelin: 050 520 4098

Vincit Oyj lyhyesti:

Vincit tarjoaa modernia atk:ta möhlimättömyystakuulla. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi