Julkaistu: 07.Marraskuu 2018 at 08:30:00 CET

Vincit Oyj: Vincit voitti Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskuksen Vuoden työnantaja -kilpailun

Vincit Oyj

Lehdistötiedote 7.11.2018 kello 9.30

Vincit voitti Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskuksen Vuoden työnantaja -kilpailun

Vincitille luovutettiin tänään kilpailun voittajan kunniakirja Yhdessä duuniin -aamiaistilaisuudessa Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa.

Vincitin ehdokkuutta perusteltiin seuraavasti: "Vincit on palkannut viime vuosina useammankin erityistä tukea tarvitsevan henkilön palvelukseensa. Työnantaja kohtelee tuentarpeisia henkilöitä tasavertaisesti, mutta huomioiden heidän mahdolliset tuen tarpeet ja erityisyyden. Tällaisia työnantajia tulisi olla enemmän. Heidän toimintansa on esimerkillistä ja innostavaa!"

Vincitin markkinointijohtaja Pasi Kovanen: "Vincitillä on kaksi kehitysvammaista työntekijää: Jarkko pitää huolta Tampereen toimipisteestämme ja Siiri on töissä Helsingissä. Sen lisäksi, että olemme löytäneet kaksi mainiota työntekijää, saamme toteuttaa heidän unelmansa. Toivon muiden yritysten seuraavan esimerkkiämme."

Lisätietoja:

Markkinointijohtaja Pasi Kovanen, puhelin: 050 374 9132

Vincit Oyj lyhyesti:

Vincit tarjoaa modernia atk:ta möhlimättömyystakuulla. Vincit Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North -markkinapaikalla, kaupankäyntitunnus VINCIT. www.vincit.fi