Aqua Bio Technology har signert distribusjonsavtale med ny partner

23.August 2017 at 15:44:52 CET

Aqua Bio Technology ASA (ABT) har signert avtale med sveitsiske Tanner s.a. (Tanner) som gir Tanner eksklusiv rett til distribusjon av ABTs hudpleieserier CUVGET og MOANA i Tyskland, Sveits og Østerrike. Dette er en avtale av vesentlig betydning for ABT som dermed sikrer ny inntektsstrøm fra 3 nye og betydningsfulle markeder.

I første halvår 2017 signerte ABT avtaler om eksklusive rettigheter for salg og distribusjon av to hudpleieserier innenfor EMEA regionen (Europa, Midt-Østen og Afrika). Disse merkevarene er MOANA og CUVGET.

I henhold til avtalen inngått med Tanner s.a. vil begge merkevarer distribueres og promoteres i Tyskland, Sveits og Østerrike. Avtalen gjelder i første omgang for tre år, men med rett til forlengelse hvis Tanner oppnår minstevolumene avtalen inneholder.

-Dette er en viktig og vesentlig avtale for Aqua Bio Technology, og viser at de hudpleieseriene vi i første halvår inngikk eksklusivitetsavtaler for er attraktive for sluttdistributører internasjonalt. Vi arbeider nå videre med å få på plass ytterligere avtaler i øvrige markeder for å sikre økte inntekter utover 2017 og fremover, sier Arvid Lindberg, administrerende direktør i Aqua Bio Technology ASA.

Avtalen innebærer eksklusiv rett til å markedsføre, distribuere og selge de aktuelle produktene til sluttkunder, forbrukere og profesjonelle brukere, samt alle utsalgssteder, hudpleieklinikker mm som Tanner i samarbeid med ABT mener best vil kunne presentere produktene til forbrukere.

For ytterligere informasjon, kontakt administrerende
direktør i Aqua Bio Technology, Arvid Lindberg på telefon
982 45 410.

Om Aqua Bio Technology ASA
Aqua Bio Technology (ABT) utvikler og kommersialiserer bærekraftig bioteknologi for bruk i hudpleieprodukter. ABTs kosmetikkingredienser er svært effektive og de representerer et naturlig alternativ til tradisjonelle ingredienser for kosmetikkindustrien. ABT markedsfører og selger dessuten naturlige hudpleieprodukter utviklet av partnere til konsumenter og profesjonelle brukere. Aqua Bio Technology er notert på Oslo Axess.

Om Tanner SA
Tanner SA er en uavhengig distributør av kosmetikkprodukter som parfyme, hudpleie og make-up, og er eksklusiv distributør og tilbyder av nasjonale og internasjonale merkevarer i Sveits og Liechtenstein. Etter utnevnelse av ny CEO nylig, Kay Deter-Lueken, med fortid bl.a. fra Procter & Gamble og Estee Lauder, har selskapet besluttet å tre inn i nye markeder og varekategorier inkl økt satsning på hudpleie og legger opp til kraftig vekst de neste årene.