2005-09-29 00:00:00

Traction: Traction söker nya medarbetare

Tractions centrala organisation behöver förstärkas och kompletteras med affärsorienterade personer. Som medarbetare hos Traction bör du vara säljorienterad, ha affärssinne, vara resultatorienterad men också uthållig och ha förmåga att arbeta långsiktigt. Du kan hantera människor och situationer i såväl framgång som motgång. Akademisk examen inom teknik, ekonomi eller juridik och några års erfarenhet av näringslivet är en förutsättning samt, inte minst, stor initiativkraft och intresse för att utveckla Traction och våra företag. Läs mer om Traction på www.traction.se.

Senior Affärsman
Vi söker Dig som har intresse för att utveckla Tractions kommande tillväxtföretag och även ansvara för ett antal av våra befintliga projekt. I arbetet ingår även att tillfälligt arbeta operativt som VD om situationen så kräver, varför erfarenhet av företagsledning är ett krav, liksom förhandlingsvana och erfarenhet av företagsaffärer. Du bör ha en stor kontaktyta och vara säljorienterad. Erfarenhet av eget företagande är meriterande.

Affärsjurist med intresse för affärer
För denna tjänst är en Jur. kand examen ett krav samt några års erfarenhet som bolagsjurist eller från advokatbyrå med affärsjuridisk inriktning. Särskild erfarenhet och kunskap i obeståndsrätt och juridiken kring bolagsförvärv är av stor vikt. Du kommer att ansvara för några av Tractions projekt samt medverka till att hitta nya affärsmöjligheter.

Aktieförvaltare/Analytiker
För att intensifiera vår löpande analys behöver vi utöka organisationen med en person som på heltid bevakar huvudsakligen Stockholmsbörsen och dess företag, såväl de som vi är delägare i som potentiella investeringsobjekt. Du har 3-5 års relevant
erfarenhet från bank/fondkommissionär och följer löpande utvecklingen i svenskt och internationellt näringsliv. Du har lätt för siffror och har ett genuint intresse för
aktiemarknaden.

Låter detta intressant och Du vill ha mer information är Du välkommen att kontakta Ulrik Swedrup, CV Selection, tfn 08-545 282 28. Din ansökan med meritförteckning skickar Du till CV Selection, Box 26167, 10041 Stockholm eller via e-mail
cv.selection@cvsearch.se  

Senast den 15 augusti.


Traction är ett venture och investmentbolag grundat 1974.

Verksamheten består i att utveckla och förädla företag som helt eller delvis förvärvas. För detta ändamål har Traction utvecklat en egen affärsmetodik som fokuserar framförallt på kundrelationer, kapitalflöde och riskhantering.

Våra kunder är entreprenörer och ägare som vill få hjälp att utveckla sina bolag med vår affärsmodell. Vi förvärvar också bolag i behov av förändring eller rekonstruktion. Säljare eller partner är då i regel stora bolag eller banker.

Härutöver bedriver Traction en aktieförvaltning och vi är stora aktieägare i några etablerade börsnoterade företag.

Traction är idag engagerad i ett 25-tal företag. Traction är noterat på Stockholmsbörsens O-lista.

www.traction.se