Euroinvestor.dk i samarbejde med TV 2 og Saxo Bank

06.September 2007 at 13:55:00 CET
Med Investeringsspillet går EuroInvestor.dk ind i en af selskabets hidtil største satsninger på nettet. I samarbejde med TV 2 og Saxo Bank er det målet, at give titusindvis af så vel nybegyndere som erfarne investorer mulighed for risikofrit at afprøve deres talent som investor og derigennem opnå en bedre indsigt i forskellige investeringsmuligheder og strategier.
 
- TV 2 er en visionær og progressiv mediekoncern, og Saxo Bank har udmærket sig ved at være en af verdens mest innovative internetbanker. De er derfor helt naturlige partnere for Euroinvestor.dk, når vores ambition er at tilbyde Danmarks mest nyskabende investeringsspil, siger Nicolai Frisch, adm. direktør i Euroinvestor.com A/S.
 
- Det er et rigtig spændende samarbejde, som vi forventer os meget af. Investeringsspillet er virkeligt professionelt og realistisk, og det virker fuldstændig som den virkelige verden, siger TV 2s konstituerede adm. direktør, Anders Kronborg.
 
Investeringsspillet er udviklet af Euroinvestor.dks eget udviklingsteam og kan dække 11 aktiemarkeder, valuta og derivater (CFD'er).
 
- Vores indtryk er, at privates interesse for at investere på børsen aldrig har været større.Med Investeringsspillet skaber vi en platform til vores internationale ekspansion. Opnår spillet den forventede succes i Danmark er næste skridt at undersøge mulighederne for at etablere lignende samarbejder med partnere i resten af Europa, siger adm. direktør Nicolai Frisch.
 
Euroinvestor.dk er Danmarks førende investorportal. Læs mere på: www.euroinvestor.dk
 
Yderligere oplysninger
Euroinvestor.com A/S
Adm. direktør Nicolai Frisch
Telefon (+45) 26 81 81 28