Boliga.dk kåret som 'Årets Nye Medie 07'

25.Oktober 2007 at 09:03:00 CET
I forbindelse med den internationale konference New Media Days i København i denne uge blev der onsdag aften uddelt pris til Årets Nye Medie 07. Prisen går til et skandinavisk initiativ, der repræsenterer en ny og spændende tendens i det skandinaviske mediebillede.

Efter en afstemning blandt de mere end 600 deltagere ved konferencen, blev Euroinvestors boligportal Boliga.dk kåret som vinder af Årets Nye Medie 07. Boliga.dk vandt prisen i konkurrence med bl.a. TV-projektet Joost.com, udviklet af Skype-stifteren Janus Friis.

- Vi er på Euroinvestor utroligt stolte over kåringen af Boliga.dk som Årets Nye Medie 07. Kåringen bekræfter os i, at vi med Boliga.dk har skabt en banebrydende tjeneste, som giver boliginteresserede et langt bedre overblik over boligmarkedet end det er set tidligere, udtaler Nicolai Frisch, adm. direktør for Euroinvestor.com A/S.

Markant vækst i antallet af brugere

Boliga.dk - har for alvor fået fat i det danske boligmarked. Siden Boliga.dk i juni måned blev en del af det børsnoterede selskab Euroinvestor.com A/S har Boliga.dk oplevet en trafikfremgang på mere end 200 pct.

Boliga.dk's fokus på at skabe gennemsigtighed på det danske boligmarked via markedsstatistikker, søgeværktøjer og den nye visuelle boligsøger, der er unik i Skandinavien, smitter også positivt af på de danske ejendomsmæglere.

- Boliga.dk genererer nu mere end 1,5 mio. besøg til de danske ejendomsmæglere hver måned. Vores strategi om at skabe en uafhængig boligportal som er gratis for såvel ejendomsmæglere som brugere har vist sig helt rigtig. Vi forventer på den baggrund en fortsat markant fremgang på Boliga.dk det kommende år, udtaler Nicolai Frisch.

Om Boliga

Boliga.dk er en uafhængig boligportal, som siden januar 2007 har givet danskerne overblik over samtlige boliger, der er til salg på Internettet lige nu, herunder dagligt opdaterede oplysninger om prisfald og prisstigninger, liggetider og M2-priser for et givet boligområde. Boliga.dks seneste tiltag er en avanceret kortsøger. Via Boliga.dk's Danmarkskort kan boligsøgende fremover zoome ind på præcis den del af landet, man ønsker at bo. Dermed får den
boligsøgende en unik mulighed for at vælge præcis den beliggenhed hvor vedkommende ønsker at bo, og er dermed ikke begrænset i sin søgning af postnummer eller vejnavn.

Se mere på:
www.boliga.dk
www.newmediadays.dk
Yderligere oplysninger
Euroinvestor.com A/S
Adm. direktør Nicolai Frisch
Telefon (+45) 26 81 81 28