Bo Dungal ny direktør for Euroinvestors Online Investor Relations

19.November 2007 at 16:27:00 CET
Bo Dungal har en BSc fra Nova Southeastern University i USA og har de seneste 7 år været ansvarlig for salg og udvikling af IR-løsninger til børsnoterede selskaber i Norden og Østeuropa.

Euroinvestors bestyrelse vurderer, at Bo Dungal med sin indgående erfaring inden for investor relations løsninger til børsnoterede selskaber samt store netværk i Europa, har den rette profil til at varetage jobbet.

- Bo Dungal kan sammen med Euroinvestors øvrige IR udviklingsteam realisere Euroinvestors strategi om at blive en af Europas største underleverandører af online investor relations løsninger til børsnoterede selskaber. Vi forventer at
Bo Dungal bliver et stærkt aktiv fremadrettet og vi er glade for at han har valgt at tilslutte sig team Euroinvestor, siger bestyrelsesformand Søren Alminde.

- Der er et fantastisk potentiale for Euroinvestors produkter ikke kun i Europa men faktisk i hele verden. Der bliver nu lagt større og større pres på noterede selskaber for at give både de private og de institutionelle investorer bedre og
mere komplet service på selskabernes hjemmeside, siger Bo Dungal.

Euroinvestor servicerer i dag mere end 185 danske og internationale børsnoterede selskaber med online investor relationsløsninger. Blandt Euroinvestors kunder er Nestle, British Airways, Benetton, Philips, Virgin Media og Statoil.

Med venlig hilsen

Euroinvestor.com A/S
Adm. direktør

Nicolai Frisch

For yderligere oplysninger kontakt adm. direktør Nicolai Frisch på 26 81 81 28.