Euroinvestor skaber Danmarks største livsstils- og luksusportal

05.December 2007 at 14:25:00 CET
Euroinvestor.com A/S har i dag underskrevet en købsaftale vedr. købet af aktiverne i luk-susportalen QXO.dk. Parterne har aftalt at købesummen ikke offentliggøres. QXO er en for-kortelse for Qualité Xtra Ordinaire og er et førende online magasin om luksus og liebhaveri. Siden lanceringen i december 2005 har QXO opbygget en væsentlig artikeldatabase om biler, bolig, livsstil, rejser, mode og gourmetoplevelser.

QXO.dk fortsætter som selvstændigt livsstils- og luksusbrand under Euroinvestor.dk. QXO.dk havde i november måned mere end 30.000 brugere og sammen med Euroinvestors nuværende Livsstilsområde Euroinvestor Lifestyle
bliver QXO.dk Danmarks største livsstils- og luksusportal.
- QXO.dk har på kort tid skabt et af Danmarks mest citerede luksusmedier og overtagelsen sikrer vore annoncører et meget attraktivt og målrettet annoncemedie, udtaler adm. direktør Nicolai Frisch.

- Vores portal har vakt opsigt på markedet for luksus, liebhaveri og livsstil. Over de sidste seks måneder har vi fordoblet læserskaren til 30.000 hver måned. Som en del af Euroinve-stor skal QXO.dk nu gøres til Danmarks førende livsstilsmedie, udtaler Søren Ellemose.
Med venlig hilsen

Euroinvestor.com A/S
Adm. direktør

Nicolai Frisch

For yderligere oplysninger kontakt adm. direktør Nicolai Frisch på 26 81 81 28
eller chefredaktør Søren Ellemose på 26 89 55 55.