Ny besøgsrekord på Euroinvestor.dk

04.September 2008 at 13:53:28 CET
Euroinvestor.dk slog i juli måned besøgsrekord og udbygger dermed sin førerposition som Danmarks mest populære online erhvervsmedie.
 
Ifølge de seneste officielle brugertal fra FDIM, Foreningen af Danske Internetmedier, satte Euroinvestor.dk i juli besøgsrekord med 465.026 brugere.
 
Til sammenligning blev den nærmeste konkurrent indenfor online erhvervsmedier epn.dk, besøgt af 416.738 brugere, mens 303.103 brugere lagde vejen forbi Borsen.dk i samme periode.  Hermed udbygger Euroinvestor.dk sin førerposition som danskernes foretrukne erhvervsmedie på nettet:
 
 
Kilde: FDIM, juli 2008
 
 
Sammenholdes trafikudviklingen for de største danske online erhvervsmedier det seneste år fremgår det, at Euroinvestor.dk har haft en fremgang i perioden på ca. 115.000 brugere, svarende til ca. 33 %.  Epn.dk og Business.dk har begge oplevet tilbagegang i antallet af brugere, mens Borsen.dk viser en vækst på ca. 60.000 brugere.
 
"Vi glæder os meget over endnu en trafikrekord samt den store fremgang i antallet af nye brugere det seneste år. Fremgangen er sket i et konkurrencepræget marked og vi cementerer dermed vores førerposition i forhold til øvrige online erhvervsmedier som Borsen.dk. Epn.dk og Business.dk " siger salgsdirektør Jens Alminde.
 
 
Euroinvestor er Danmarks største investorportal - se mere på: www.euroinvestor.com