Euroinvestor investerer i dansk iværksætter virksomhed.

03.December 2008 at 16:55:12 CET
Euroinvestor vil selv som den første virksomhed med eneret benytte teknologien i forbindelse med søgning af finansielle oplysninger. Euroinvestor forventer at brugerne vil få glæde heraf i 2009, og hermed gøre www.euroinvestor.com  til den mest informative finansplatform, der skal sikre et hurtigt overblik når man søger efter finansinformationer.  
 
 
For yderligere information kontakt:
 
Euroinvestor CEO Søren Alminde: SA@euroinvestor.com
 
 
Om Galbot:
 
Galbot er nu klar med en ny banebrydende teknologi, der kan revolutionere internettet. Galbot har knækket koden og bygget et semantisk auto taggingsystem - en udfordring forskere og udviklere over hele verden har kæmpet med i årevis.
 
I fremtiden vil man ikke længere skulle nøjes med at blive præsenteret for en stribe usammenhængende links, når man foretager ex. en søgning på Google. Derfor har forskere og udviklere i gennem mange år arbejdet på at udvikle semantiske netværk til data søgning og kategorisering af indhold på nettet.
 
Galbots maskine er et intelligent taggingsystem, der kan 'forstå' og finde sammenhæng ned til enkelte ord på nettet.Teknologien er testet og klar til at blive taget i brug.
 
I praksis er Galbot et gratis script, som man sætter ind på sin hjemmeside, på samme måde som man indsætter en YouTube-video. Galbot finder automatisk relaterede artikler og indhold på tværs af nettet. Man kan endda få præsenteret nøgleord, som beskriver, hvad en siden handler om, og som giver brugerne mulighed for selv at navigere videre på hjemmesiden indenfor de ord, som de vælger at klikke på.
 
Teknologien vil kunne bruges af alle, virksomheder og private, som har en hjemmeside og som ønsker, at deres brugere mulighed for at navigere til relateret information indenfor deres eget websted, eller på tværs af hele nettet. Ud over at give overblik og større gennemskuelighed på nettet kan Galbot spare virksomheder for mange ressourcekrævende manuelle processer.
 
Galbot platformen rummer store muligheder for alle virksomheder, der søger eller ønsker at blive søgt på nettet. Den kan bruges af medievirksomheder til at skabe direkte relevans mellem annoncører og brugere, og af virksomheder med store mængder af data ex. informationsdatabaser, intranetløsninger - mulighederne er ubegrænsede.
 
Galbots automatiske tagging platform er åben for udviklere og andre, der vil tilbyde gratis tjenester på nettet.
 
Platformen er udviklet til at kunne fungere på flere sprog, men vil i første omgang blive lanceret på dansk og engelsk.