Boliga og Nettavisen.no indleder strategisk samarbejde i Norge

13.Maj 2009 at 14:25:38 CET
Boliga driver boligportaler i Danmark, Sverige og Norge og er med 500.000 brugere Skandinaviens førende uafhængige boligportal. På portalen kan brugerne få et komplet overblik over boligmarkedet samt løbende følge med i prisudviklingen på boligmarkedet samt liggetider m.m. 
 
Nettavisen.no er en af Norges største internet portaler med over 1 mio. unikke brugere om ugen. Nettavisen.no dækker nyheder indenfor privatøkonomi, rejser, biler, finans, m.m. og vil nu satse seriøst på boligmarkedet. Derfor er det naturligt, at Nettavisen.no og Boliga i samarbejde lancere en boligportal i Norge, hvor norske internet brugere kan indhente friske og aktuelle oplysninger om boligmarkedet.
 
Tim Jensen kommerciel direktør og partner i Boliga udtaler: 
"Jeg ser meget frem til dette samarbejde og kunne ikke ønske mig en bedre partner på det norske marked, da Nettavisen både arbejder og tænker på samme måde som Boliga.  Dette samarbejde kan kun blive en stor succes, og jeg glæder mig til, at vores koncept kan bliver spredt til så mange mennesker som muligt."
 
Pål Nisja-Wilhelmsen, direktør for innovation, udvikling og design hos Nettavisen udtaler:
"Det er ikke mange tjenester, der lanceres i Skandinavien, som er af internationel topklasse, men Boliga er en af dem. På en virkelig intelligent måde lader Boliga brugeren være i fokus og giver information, som man ellers ikke finder nogen steder. Vi glæder os over, at være valgt som samarbejdspartner for det, vi mener, er en af de allerbedste internet tjenester i Skandinavien og vi ser frem til at give norske internet brugere adgang til en dansk succeshistorie. "
 
Euroinvestor.com A/S ejer 50,1 pct. af Boliga. Den nye norske boligportal, som er 100 pct. ejet af Boliga, kan besøges på www.boliga.no eller via www.nettavisen.no
 
Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
 
Jens Alminde
ja@euroinvestor.com